Adet olmama durumum...

yellowflower

Artik 59a geleyim:)
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
273
1
46
İzmir
Oglum 5. Ayini doldurdu,lohusaligim 43 gun surdu,sonra adet oldum ama cok duzensizdim temizleniyodum 2-3 gun sonra adet oluyodum en son aralik ayinda adet oldum ama kahverengi leke gibi geldi 1. Aydan fazladir adet olmuyorum,esime hergun soruyorum korundunmu diye oda cevap vermekten bikti evet korundum diyo,acaba adet olamama surecinemi girdim cunku 1 bucuk haftadir diyet yapiyorum 100 gram vermisim,acikcasi gebelik testi yapmayada cok korkuyorum,sizce benim durumum nedir kizlar

durumumuz aynı değil ama kahverengi leke deyince dikkatimi çekti. ağustosta doğum yaptım.eylülde 40 ım çıktı ve ekimde düzenli adet görmeye başladım. kasım aralıkta gayet düzenliydi yalnız son adetim bittikten 2 hafta sonra bahsettiğin kahverengi lekelenme oldu. 3 gün sürdü bu durum ve doktora gittim. kan testi yapıldı normal çıktı şükür. 'yumurtalıklarınız olası bir hamileliğe karşı kendilerini hazırlama sürecine hızlı bir geçiş yaparlar. lekelenme bu yüzden bazı kadınlarda doğum ertesi bazılarında ileriki aylarda sıkça görülür. ayda 2 den fazla kanama olmadıkça ve bu kanamalar 1 haftanın üzerine çıkmadıkça ilaç vermiyoruz...' dedi doktor. o lekelenmenin üzerine tekrar adet oldum ve 5 gün sürdü. bence bir kan testi yaptır, o test esnasında gebeliğede bakıyorlar zaten. sıkma canını olabilen bir durum olduğunu yaşayarak öğrendim ben ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…