• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadm hamile olmaktan korkuyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

melisa_

Ziyaretçi
slm arkadaslar siteyi uzun zamndır takıp ediordum soununda uye oldum çok guzel yardımlaşma var benımde bı derdim var inşallah yardımcı olursunuz bana..
nişanlımla ilişkiye girdik ama adet olmadım bu ay hamile olmamdan korkuyorum.. yalnız sölede bi durum var bakireyim hala.. beynımı kemırıo bu düşünce yardımcı olun!

arkadaşlar yardım edecek birisi yokmu:(

Gebelik oluşması için kızlık zarının bozulması şart değildir. Sitemizde muhtelif yazılarda anlatıldığı gibi esnek olan bir zar tam bir cinsel ilişkide bozulmamış olmasına rağmen yine de gebelik oluşabilir.

Bir başka ihtimalde, çok seyrek görülmesine rağmen erkeğin vajinaya girmeden ancak kızlık zarına çok yakın bir yere boşalmasıdır. Spermler süratle hareket eden hücreler olduklarından vajinanın dış ağzından, rahim ağzına buradan da tüplere geçerek yumurta ile karşılaşıp birleşip döllenmenin oluşmasını sağlayarak, dış gebelik de dahil olmak üzere gebeliği başlatabilirler.

bakire olmak hamıle kalmayı engelleyemez
her ilişkide hamıle kalma olasılıgı vardır bu yuzeysel olsada ....
keske bıraz daha sebretseydınız suan yasadıgın strese deger mıydı ?:)
adetlerın 28 gun suruyorsa 11-13-15 -16. gunlerde ovulasyon yumurtalama gunudur bu gunlerda hamıle olma sansın yuksek
ama adet gunundede hamıle olan yok mu var yanı bak adetın 3- 4 gun gecıktıyse ecz gıt test al 2.5ytl -3 ytl bisey negaztif ise 1 hafta sonra kan tahlılı yaptır sonuç bellı olur
hersey dıledıgınız gıbı olsun

kızlar adet olma gununu adet bittiqi günden mı yoksa başladqı gunden mı saymaya başlıyoruz..

basladıgın gunden ıtıbare say ılk gun oldugun gun yanı kac gun gecıktı

bugun olmam lazım dı ooooooof

Bıgunden bısey olmaz ya kafana cok takıyosun canım 1 hafta bekle emınım hasta olursun

inaşşlah ya çok kötü stres yaptım

melisacım , hamileyım korkusu benım adetimi 2 ay gecıktırdı
korku stres yaparsan adet daha fazla gecıkır .
doktora gıdıp hap kullandım adet olmam ıcın
oyuzden bekle bıraz stres yapma

inş hamile değilsindir..değilsen bile bundan sonra dikkat et derim

hamile kalam ihtimalin tabiki var canım umarım değilsindir ama

keşke o kadar kolay olsaydı hamile kalmak biz ne zamandır uğraşıyoruz kalalım diyee

canım bence 3 gün geçtkten sonra test alıp bakmalısın en azından aklında sorun olmaz

valla karmasik bisi yasamissin ama neticede icine bi bosalma oldu ise hamile kalabilirsin.
cok tedirginsen bir test yaptir hemen.

takma kafana emınım kı hamıle değilsindir.bence hemen gıdıp bı test yap,klasık yontemdır bu negatıf çıktığını görunce küt hastalanırsın:) bı daha da tut bence kendını evlen gönul rahatlığıyla yap ne yapacaksan:)

haydar dümen'de okumuştum ona yüzeysel ilişki diyorlar. bakireliğine zarar vermiyo.

Öncelikle bu forumda bizleri bulusturanlara teşekkür ediyorum.Benim sormak istediğim bir konu var ben üniversite okuyan bir bayanım ve erkek arkadasımla okul bitiminde evleneceğiz ailemiz biliyor.Şimdi geleyim soruma ben düzensiz adet ve sancılı adet gördüğüm için doktor bana yasmin adında dogum kontrol hapı verdi bu hapı 2 aydır kullanıyorum.Gecen ay 7 gün hap arasında 7.ci gün erkek arkadasımla ilişkiye girdik ancak kendisi boşalmadı ve biz normal hayatımıza devam ettik 2. ayda yani bu ayki haplarımıda düzenli kullandım son 1 hapım kaldı ve adetim yaklaştı ancak birkaç gündür halsizim ve miğde bulantısı yasıyorum aksamları.Normal günlerde erkek arkadasımın isteği üzerine prezervatif kullanıyoruz evlenmeden hiçbir şekilde spermlerin vajinama girmesini istemiyor.Sizce bu bulantılardan dolayı hamile olacagımı cıkartabilirmiyim yoksa ben paranoya mı yapıyorum?Çünkü hamile kalma durumunda günahsız yavruyu aldırmak istemiyorum sizlerden düşünceleriniz bekliyorum....

eğer boşalmadıysa doktorlar hamilelik çok çok düşük bi ihtimal diyo bulantıların psikolojik olabilir ama eczaneden yinede bi test alıp uygularsan için rahat eder.

eğer boşalmadıysa doktorlar hamilelik çok çok düşük bi ihtimal diyo bulantıların psikolojik olabilir ama eczaneden yinede bi test alıp uygularsan için rahat eder.

İnşallah gebelik söz konusu değildir ve yardımın için teşekkür ederim :)

Back