• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadan hamile kalınır mı

Mavi_baloon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
7
3
1
38
Son adet tarihim 5 mart 16 Mart ve 20 Mart'ta ertesi gün hapı aldım ve o günden beri adet olmadım hapların yan etkisi diye çok üstünde durmadım bu ay çok hastalık yaşadığım için eşimle 1 birlikte olduk onda da prezervatif ile korunduk içeri boşalma asla olmadı uzun süre adet olamadigim için dün doktora gittim ve beta 35 çıktı adet olmadan hamile kalmış olamam değil mi bu sonuçta bir hata olma olanağı varmı böyle bir olay başına gelen varmi

Son adet tarihim 5 mart 16 Mart ve 20 Mart'ta ertesi gün hapı aldım ve o günden beri adet olmadım hapların yan etkisi diye çok üstünde durmadım bu ay çok hastalık yaşadığım için eşimle 1 birlikte olduk onda da prezervatif ile korunduk içeri boşalma asla olmadı uzun süre adet olamadigim için dün doktora gittim ve beta 35 çıktı adet olmadan hamile kalmış olamam değil mi bu sonuçta bir hata olma olanağı varmı böyle bir olay başına gelen varmi
Kimyasal gebelik olabilir ya da bi şekilde içinize geldi haberiniz yok

Adet olmadan hamile kalınır.. Gecikmenin birsürü nedeni olabilir sadece hamileliğe yorulmaz .. Belki 20 marttan önceki ilişkinizden hamile kalmış da olabilirsiniz ertesi hapı aldım dediniz o haplara rağmen hamile kalanlar var .

Bir test yapın öğrenirsiniz

Adet olmadan hamile kalınır.. Gecikmenin birsürü nedeni olabilir sadece hamileliğe yorulmaz .. Belki 20 marttan önceki ilişkinizden hamile kalmış da olabilirsiniz ertesi hapı aldım dediniz o haplara rağmen hamile kalanlar var .

Bir test yapın öğrenirsiniz
Hamile olsam şuan ki değerim daha yüksek cikmazmiydi ben acaba kimyasal yada dış gebelik olabilir mi diye düşünüyorum Dün test yaptırdım 32 çıktı hapı alalı çok uzun bir zaman oldu bu ay ilişki 1 kere oldu ve içeri boşalma olmadi
Keşke ertesi gün hapı kullanmasaydınız sonuçta evliymişsiniz o hap bütün hormonları mahvediyor kendimden biliyorum :KK43:
2 çocuğum var başka bir gebelik düşünmüyordum ertesi gün hapınida kondom patlak çıktığı için almak zorunda kaldım oda zaten hayatımda ilk kez aldığım birseydi 2. Adet gelmeyince hamilelik olarak düşünmedim açıkçası ama nette okuduklarimda kanama yaşayanlar varmış bende hiç bişey olmadı normalde bu ay 2. Adetin 3. Gunundeyim 😔

Bende 1 ay önce ertesi gün hapı kullandım ve bütün hormonlarımı alt üst etti siz evlisiniz sonuçta kendinize bunu yapmayın ben mecburen kullandım bu ilaçlar çok tehlikeli
Yok bu bana ders oldu bir daha kullanmam bende mecbur kaldığım için kullandım spiral taktırdım oda çok fazla kanama yaşattığı için çıkarttirdi doktor adetim 5 gün sürüyordu 15 güne çıkınca o korunma yöntemi de iptal oldu

Back