Adet oldum ama halen belirtilerim var hamile olabilir miyim

Siz sanırım çoğu kez test yapıp negatif sonucun üstünüzde bıraktığı etkiyi hiç bir zaman yaşamadiniz evet test yapmak mümkün ama ben şu durumu yaşayanların olup olmadığını öğrenmek istedim

İnşallah biraz daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki adetime az kaldı hayırlısı bakalım

Test verdiniz mi sonuç ne acaba bende aynı durumdayım da ayin 4 ünde olmam gerekiyor du 2 sinde hafif lekelenme tarzında hafif kanama geldi üç gün sürdü ve korkuyorum test yapmaya ya negatif çıkarsa diye sizide merak ettim açıkçası

Henüz test yapmadım sizin gibi korkuyorum bende ama sizinki yerleşme kanaması olabilir bir test yapsanız olumlu sonuç alırsınız gibi herşeyden önce hayırlısı tabi benim kanamam 7 gün ağır sancıyla geçti sizin sanciniz oldu mu

Hayır benim sancım olmadı hiç farkına bile varmadim normalde 5 gün ve yoğun bir şekilde devam eder pıhtıli bir şekilde gelir bu sefer iki gün önce ve hafif pembe renkte pıhtısız oldu ayrıca her ay üç paket ped bitiririm bu ay bir paket bitmedi test yapmadim henüz bir kaç gün daha beklemek istiyorum İnşallah Rabbim ikimizinde kucağını boş bırakmaz ben çok istiyorum 4 senedir evliyim ve sebebsiz infirlitide sebebiyle bebeğimiz olmuyor bu ay havuç ve incir kürünü denedim Eşime de keçiboynuzu kürünü denedik bakalım kısmet

Ayy benimde adet günü pembe lekelenme geldi, sonra 2 gün normal adet gibi oldum sonrada 4 gün kahverengi lekelenme oldu.
Normalde ağrılı şekilde çok pıhtı düşer ve 5 gün boyunca kanamam olur, bu sefer hiç pıhtı gelmedi. İlk gün haricinde ağrılarımda olmadı.
Lekelenme biteli 4 gün oldu.
Sol kasığımda ağrı var, iğne batması gibi. Arada sağ kasıkta da oluyor ama çok az. Yorgunluk ve baş ağrısı var. Göğüslerimde bir şey yok, testte negatif çıkıyor. Aynısı nerdeyse. Ümitlenmeli miyim acaba ama evde gebelik testim negatif çıkıyor

Baş ağrısı ve yorgunluk bendede var inşallah vardır sizinde her zaman bir ümit vardır ümidinizi hiç kaybetmeyin Allah gönlünüzde olanı hayırlı nasip etsin inşallah isterseniz bir kaç gün daha bekleyip kan testi verin dikkat edin yinede belki vardır ben en azından öyle yapacağım

İnşaAllah ama bugün kasık ağrılarım yok yine yanlış alarm heralde ama pıhtı niye gelmedi onu anlamıyorum

Bu tarz hikayeler çok var. Yani kimi abartı,kimi kulaktan kulağa gezerken olmuş bir uydurma,kimi de gerçek.
Eğer hamileyseniz evde yapılan testlerde çıkar. Doktordan önce bi test yapsanıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…