- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Merhaba eşimle çocuk.istiyoruz çalışmalar yapıyoruz. Cumartesi günü kanama geldi kahverengi pazar aksamsi bittii. Pazartesi günü akşamı test yaptım ikinci çizgi biraz belirgindi sabah bir daha yapayım dedim ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?
merhabalar.. regl çok kısa sürmş ve kahverengi diyosunuz hamile olabilirsiniz.yerleşme kanaması olabilir o gördüğünüz. hakkınızda hayırlısı olsun :))Merhaba eşimle çocuk.istiyoruz çalışmalar yapıyoruz. Cumartesi günü kanama geldi kahverengi pazar aksamsi bittii. Pazartesi günü akşamı test yaptım ikinci çizgi biraz belirgindi sabah bir daha yapayım dedim ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?
Canim ben hamile olduğumu öğrenmeden önce uç gün kahverengi lekem geldi bende hasta olduğumu düşündüm 9. Gün sonunda test yaptim ve kopkoyu ikinci çizgi.anlamada şuan hamile oda hasta oldu bir öğrendiğini halsizLikle doktora gitti 8 naftalin hamile:) SEn mutlaka kan testi ver eğer foto atabiliyorsan testini at bi canmMerhaba eşimle çocuk.istiyoruz çalışmalar yapıyoruz. Cumartesi günü kanama geldi kahverengi pazar aksamsi bittii. Pazartesi günü akşamı test yaptım ikinci çizgi biraz belirgindi sabah bir daha yapayım dedim ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?
Kanda baktirin bide emin olun idrar testiniz pozitif çıkmiş.hayirli olsun.Merhaba eşimle çocuk.istiyoruz çalışmalar yapıyoruz. Cumartesi günü kanama geldi kahverengi pazar aksamsi bittii. Pazartesi günü akşamı test yaptım ikinci çizgi biraz belirgindi sabah bir daha yapayım dedim ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?
kan çok az yani bir avuç kadar geldiyse sonrası da kahverengi lekenmeler şeklindeyse üstüne görmüş olabilirsin ben 8 haftalık hamileyim iki periyodumda üstüne gördüm. Mutlaka kan testi yaptır hamile olabilirsin.Merhaba eşimle çocuk.istiyoruz çalışmalar yapıyoruz. Cumartesi günü kanama geldi kahverengi pazar aksamsi bittii. Pazartesi günü akşamı test yaptım ikinci çizgi biraz belirgindi sabah bir daha yapayım dedim ve ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?
Foto aramıyorum sildim çektiğim fotolariCanim ben hamile olduğumu öğrenmeden önce uç gün kahverengi lekem geldi bende hasta olduğumu düşündüm 9. Gün sonunda test yaptim ve kopkoyu ikinci çizgi.anlamada şuan hamile oda hasta oldu bir öğrendiğini halsizLikle doktora gitti 8 naftalin hamile:) SEn mutlaka kan testi ver eğer foto atabiliyorsan testini at bi canm
İnşallah benimde öyle olur yaaabahsettiğiniz benim de yaşadığım yerleşme kanaması gibi. adetimden 3 gün önce kahverengi leke oldu, adet sandım. 3 gün boyunca devam etti. sonraki gün test yaptığımda silik çizgiyi görmüş, kan testiyle emin olmuştum.
Foto buldum atamiyorummCanim ben hamile olduğumu öğrenmeden önce uç gün kahverengi lekem geldi bende hasta olduğumu düşündüm 9. Gün sonunda test yaptim ve kopkoyu ikinci çizgi.anlamada şuan hamile oda hasta oldu bir öğrendiğini halsizLikle doktora gitti 8 naftalin hamile:) SEn mutlaka kan testi ver eğer foto atabiliyorsan testini at bi canm
Neden atamiyorsun canm dosya yükle kismindan olmuyor mu megapikseli yuksktr belkiFoto buldum atamiyorumm
Ben atayim sana bak benimki 9. Günümde boyle ciktiFoto buldum atamiyorumm
Benimde.silik.daha çok.bu çok belirginBen atayim sana bak benimki 9. Günümde boyle cikti
Hafif pembelik varsa canm hamilesindir şeffaf beyaz gibi bir cizgiyse zor görünen ozaman bazen testler hayali olabiliyor keşke kan verebilsenBenimde.silik.daha çok.bu çok belirgin
Pembe çizgi gözle görülür şekilde vardı 1 saat sonra kayboldu ama.Hafif pembelik varsa canm hamilesindir şeffaf beyaz gibi bir cizgiyse zor görünen ozaman bazen testler hayali olabiliyor keşke kan verebilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?