Allah'ım inşallah sanada nasip eder sağlıkla kucağına aldirir rabbimYaaa tebrik ederimm banada dua et lütfeeen
Konuyu heyecanla okuyordum, çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebişinizGebelik testi yaptım biri silik çıktı altta paylaştım
İnşallah amin valla bende çok umutlu değildim ama kader Allah herkese nasip etsinKonuyu heyecanla okuyordum, çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebişinizdarısı başımıza inşallah :)
Yaaa hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahValla aynısi çıktı
İsmin ne canm dualarıma ekliyim senideYaaa tebrik ederimm banada dua et lütfeeen
Küçük değil ha büyük ihtimalle erken yumurtladın çizgin baya belirgin yarın ilk iş git kan ver sonrada 2 güne 1 takip edersinAllah razı olsun kuzum
İnşallah canım Allah nasip ederse hepsini yapacamKüçük değil ha büyük ihtimalle erken yumurtladın çizgin baya belirgin yarın ilk iş git kan ver sonrada 2 güne 1 takip edersin
Amin insallah canım darısı isteyen herkesin başınaTebrik ederim çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Kevser canımİsmin ne canm dualarıma ekliyim senide
TamM canm bende her duamda senin adınıda ekliycem Allah en kısa sürede nsip etsin inşallahKevser canım
Testim yok canım sipariş verdim gelene kadar olmazsa yaparımHadi inşallah hayırlı haberler olsun gebelik testi yaptın mı ?
İnşallah hayırlı haber alırsın .Testim yok canım sipariş verdim gelene kadar olmazsa yaparım
canım senin adetin geçmiş miydi benim bugun 2 gün gecikti ve nagtifİnşallah hayırlı haber alırsın .
Benim bugünle beraberinde üç gün olacak kuzum gecikti.canım senin adetin geçmiş miydi benim bugun 2 gün gecikti ve nagtif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?