Sabah kahve içtim adet sancim var emin misniz ben şuan ne yapacağımı bilmiyorumaaa hamilesinnnnnn çok sevindimm
Teste göre hamile gibisiniz ama c cizgisi sanki yanlış yerde gibi de geldi. Fazla test varsa bir tane daha yapınSabah kahve içtim adet sancim var emin misniz ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum
Baktim diyet testte aynı yerde başka test mi alsamTeste göre hamile gibisiniz ama c cizgisi sanki yanlış yerde gibi de geldi. Fazla test varsa bir tane daha yapın
İnşallah hamilesinizdir ama bence sevinmeden önce bir test daha yapın c çizgisi olması gerekenden daha gerideBaktim diyet testte aynı yerde başka test mi alsam
Adet olacakmış gibi ağrılar olabiliyor ama testte sanki bir kayma var. sabah ilk idrarla tekrar yapın bence. şimdi arka arkaya yaparsanız net olmayabilir. Başka bir marka alın isterseniz.Sabah kahve içtim adet sancim var emin misniz ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum
tekrar test yap canım bir şey olmaz kahveden bilmeden içmişsin ilk denemeniz mi bu aySabah kahve içtim adet sancim var emin misniz ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum
Bende öyle yapacam bakalım hayırlısi adet olacak gıbi hissediyorumAdet olacakmış gibi ağrılar olabiliyor ama testte sanki bir kayma var. sabah ilk idrarla tekrar yapın bence. şimdi arka arkaya yaparsanız net olmayabilir. Başka bir marka alın isterseniz.
İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsiniz :)Bende öyle yapacam bakalım hayırlısi adet olacak gıbi hissediyorum
Yaa ben demiştim hamilesin hayırlı uğurlu olsunKızlar testt yaptım böyle çıktı
Biraz idrarını tut tekrar yap istersen ondada cıkarEmin misiniz kızlar birdaha yapacam
Testin içi kaymış sdece bi şey yok onda hamilesin Allah'ın izniyleKızlar testt yaptım böyle çıktı
İnşallah birazdan bakacam bu kez farklı test aldım hayırlısı olsunTestin içi kaymış sdece bi şey yok onda hamilesin Allah'ın izniyle
Hadi bekliyoruz yap bakalımİnşallah birazdan bakacam bu kez farklı test aldım hayırlısı olsun
Baktın mıİnşallah birazdan bakacam bu kez farklı test aldım hayırlısı olsun
BaktimBaktın mı
Hadi bekliyoruz yap bakalım
Hadi bekliyoruz yap bakalım
Valla aynısi çıktıBaktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?