Âdet olcam ama ovulasyon testi pozitif çıktı

Nasıl olsa bununla yüzleşeceksiniz bence alın bir gebelik testi yapın :) LH hormonu gebelikte yükseldiği için ovülasyon testleri böyle çıkabiliyormuş benim de böyle olmuştu. hiç beklemeden çift çizgi oluyordu. Ben de korkmuştum gebelik testi yapmaya hormonlarımda dengesizlik olduğu için umutlanmak istememiştim. artık 5. günün sonunda ne olacaksa olsun deyip yapmıştım :) inşallah siz de güzel haberler alırsınız.

İnşallah dediniz gibi olur ama daha bugün iki gün geciktim erken olmaz mı biraz beklesem daha iyi olmaz mı

Selam kızlar bende 28 inde çatlatma iğnemi pldum 29 aşılama oldu perşembe test yaptım 13 günğ negatifti dün adet olmam lazımdı 28 günde bir olurum belki gecikebilir ama bende dün dışardaydım hiç sıvıya dikkat etmeden yaptım ovülasyon testim böyle

Eklentiler

• IMG_4281.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 131
Bende de böyle oldu

Eklentiler

• 16974398133564015769963384936134.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 175
bence sen hamilesinn canım ben perşembe yaptım negatifti benim olsa çıkardı aşılamamın üstünden 13 gün geçmişti
İnşallah kuzum inşallah sana da mücadeli haber gelir Allah isteyen herkese versin bir kaç gün daha bekliycem

bence sen hamilesinn canım ben perşembe yaptım negatifti benim olsa çıkardı aşılamamın üstünden 13 gün geçmişti
Aşılamadan 14 ve 16 günün sonunda daha net oluyor diye biliyorum bence biraz bekleyin

Kızlar testt yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 16974477992801431451718132261111.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 266
Gebelik testi yaptım biri silik çıktı altta paylaştım
Teskker ederm mutlaka haber vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…