Âdet olcam ama ovulasyon testi pozitif çıktı

Maysan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
47
21
3
27
Merhaba arkadaşlar Buraya ilk defa üye oluyorum bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bende ovulasyon testi yapmaya karar verdim ve çok belirgin şekilde testler pozitif çıktı sizce birşey var mi acaba merak ediyorum kendimi de kandırmak istemiyorum yeni bir hüsran yaşamak istemiyorum regli sancısı çekiyorum bugün olmam lazımdı olmadı çok mu erken davranıyorum bilmiyorum

Eklentiler

• 16974069437443965341958669763517.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 516
Burada ovülasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var. Adetleriniz düzenliyse ve ay içinde yumurtlama gördüyseniz gebelik testi yapabilirsiniz.

Burada ovülasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var. Adetleriniz düzenliyse ve ay içinde yumurtlama gördüyseniz gebelik testi yapabilirsingwcen
Geçen ay bir 5 gün geciktim oda test yaptım negatif çıktı boşuna heycanmak istemiyorum yapmaya korkuyorum bu ay ovulasyon testine baktım iki çizgi çıkmıştı bugünle iki gün geciktim ama adet sancısı oluyor şişlik filan var heran olacakmış gibi hissediyorum

Umitlendiemek gibi olmasın ama ben de gebeliğin ilk dönemlerinde aşırı regl sancısı yaşamıştım. Bence bugün hemen kan verin kafanız netleşsin.

Büyük ihtimalle hamilesiniz ovülasyonla gebeliğini öğrenen cok var

Adet belirtileriyle aynı hamilelik belirtileri bende adet olacam diye ped takıp gezmiştim sonuç şu an 21 haftalık hamileyim

Umitlendiemek gibi olmasın ama ben de gebeliğin ilk dönemlerinde aşırı regl sancısı yaşamıştım. Bence bugün hemen kan verin kafanız netleşsin.

Kan Vermeye çekiniyorum negatif çıkarsa diye acaba kimyasal gebelik de olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum Bosuna umutlenmek istemiyorum

Ama kan tahlili yaptırmadan bilemeyiz:)) isterseniz bir iki gün daha bekleyip adet olmazsanız o zaman yaptırın. Ben olsam dayanamazdım:)
Kan Vermeye çekiniyorum negatif çıkarsa diye acaba kimyasal gebelik de olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum Bosuna umutlenmek istemiyorum

Ama kan tahlili yaptırmadan bilemeyiz:)) isterseniz bir iki gün daha bekleyip adet olmazsanız o zaman yaptırın. Ben olsam dayanamazdım:)
Geçen ay beş gün geciktim yine aynısı mi olacak diye korkuyorum iki aydir bir gecikme yaşıyorum.

Ovulasyon yaparak zaten bi umuda girmişsin canım
Gebelik testi yap varmı yokmu öğren yani.
Kendi kendime kimyasal gebelik tır belki diyorum geçen ayda beş gün geciktim ağrım var şansım var gaz şişlik var adet olurum gıbi geliyor bugünde bir ovulasyon testi yapsam diye düşünüyorum birden atlamayim diye ikna ediyorum kendimi

B
Biz çok denedik ve aynı hüsran olunca artık korkuyorum bakmaya
Bende 2 yıl boyunca adet oldugumda bile test yapan insandım . O kadar cok negatif gördüm ki hamile oldugumu inanmadım eşimin zoruyla test yapmıştım Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Vakti gelince hepsi oluyor yeterli inan

Amin inşallah haklısınız da bir iki gün daha beklesem mi bilmiyorum sizin geçtiniz dönemden bizde geçtik cidden çok yıpratıcı Allah size sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…