• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olamıyorum

kızlar bnm adetım norlevodan gecıktı sanırım testler negatıf ama adet olamıyorum

canım ben bugun hastalandım ama ılac her bunyeye aynı etkı etmıyormus,doktorum oyle demıstı bana,kımı bıtırınce hemen olur kımı 10-15 gun sonra olur dedı..bu arada bence corekotunu dene,genelde ıyı geldıgını soyluyo herkes

şu çörek otu böreklerin üzerine dökülen mi ve bi de aç karınlamı yemem gerekiyo

bence sen haplara başlamadan incir ve havuç suyuna başla

Hap kullanmam zaten kullandıklarım hiç bi işe yaramadı 48 kiloyken 56 olmamı sağladı sadece. Havuç yiyorum hep ama suyunu içmem gerekiyosa içerim. İnşallah faydası olur.

kızlar bırı bırsey soylesın lutfen tarlusal kullanan arkadaslr kac gun sonra adet oldunuz

Hap kullanmam zaten kullandıklarım hiç bi işe yaramadı 48 kiloyken 56 olmamı sağladı sadece. Havuç yiyorum hep ama suyunu içmem gerekiyosa içerim. İnşallah faydası olur.

canım sen adetten 7günsonra başla havuç ve incir suyu içmeye inşallah faydasını görürsün bende başlayacam

janx adetın kac gun gecmıstı de tarlusal kullanmaya basladın bnde kullanıyorumm suan tarlusalı 3. gunum ama adet belırtısı ble yok bunaldım stresten ılactan kac gun sonra adet oldun cnm ?
ben en son 2 aralıkta hasta olmustum ama onuda ılacla oldum(cyclo progynova adlı bı ılac) sonra bırakınca olamadım ve 16 ocak'ta doktora gıttım,tarlusal yazdı 17 ocakta basladım ılaca,6 gun boyunca 2 tane ıctım bu pazar bıttı ve bıttıgının 4. Gunu yanı bugun adet oldum,ama dun belırtı olarak herhalde, ara ara sağ ve sol yumurtalıklarımda sancı ve batma oldu..
günde 2defa içtim bi işe yaramadı ve adet olursam diaa 35e başlayacam onuda kullansammı bilmiyorum
doktorun verıyosa kullan bence canım,ama bence gecte olsa olursun,belırtı olmayabılır her aykı gıbı,benım mesela bu defa hıc goguslerım agrımadı,herhalde adet olamıcam dıye dusundum,normalde dokunamazdım cunku

çörekoru evet poğaçaların üstüne dökülen siyah tohum .bir tatlı kaşığı sabah at ağzına çiğneyerek ya bende 4 5 günde söktürüyo...bu arada kızlar pko dan dolayı adet düzensizliği olanlar genelde 3 4 ay da bir oluyo bunun için dr.glucophage diye bir ilaç veriyo. bu adeti düzenliyo tavsiye ederim..

bnmde bazen sag yumurtalıgımda batma oluyor kan testım negatıf ama adet olamıyorum ya 7 gun gectı ınsallah ılac bıtınce bnde olurum adet :14:

janx adetın kac gun gecmıstı de tarlusal kullanmaya basladın bnde kullanıyorumm suan tarlusalı 3. gunum ama adet belırtısı ble yok bunaldım stresten ılactan kac gun sonra adet oldun cnm ?

canım ben en son 2 aralıkta olmustum ama onuda ılacla olmustum,cyclo progynova adlı bı ılacla..sonra bırakınca olmayınca 16 ocakta yıne doktora gıttım ve tarlusal verdı,6 gun gunde 2 tane ıctım ve bıtırdıgımın 4.gunu yanı bugun hastalandım,her zamankı belırtılerım olmadı benımde,belkı senınde olmayabılır..mesela her ay goguslerım cook agrır ama bu ay hıc agrımadı..sadece dun sag ve sol yumurtalıklarımda batma ve acıma oldu..bence belırtın yoksa stres yapma,bende her ay ki belırtım olmadan adet oldum,herhalde ılactan dolayı..

canım sen adetten 7günsonra başla havuç ve incir suyu içmeye inşallah faydasını görürsün bende başlayacam

Tamam canım. Ya kızlar ben bişey daha sorucam bu adet düzensizliğiyle veya pko'yla hamile kalamamanın bi alakası varmı? Ben düzensiz olduğum için çok korkuyorum hiç bi zaman hamile kalamıcam gibime geliyo =(

Tamam canım. Ya kızlar ben bişey daha sorucam bu adet düzensizliğiyle veya pko'yla hamile kalamamanın bi alakası varmı? Ben düzensiz olduğum için çok korkuyorum hiç bi zaman hamile kalamıcam gibime geliyo =(

alakası var ama hamıle kalamıcaz dıye kesınde konusamayız,doktorlar da oyle soyluyo,ama bende ara ara korkmuyo degılım.PKO sadece bu surecı zorlastırabılıyormus..ama buna ragmen benım kuzenımın bı arkadası PKOlu olmasına ragmen tedavısız evlılıgının 1. Ayında hamıle kaldı..bence moralımızı yuksek tutmak lazım galba,allahın takdırı sonucta..

dr bana adet düzenleyici diana 35 verdi 6 ay kullanıcam ama içim bi tuhaf hem hamile kalmak istiyorum hemde 6ay korunucam adetler düzene girsn diye kafam çok karışık

evet diana35 banada vermişti 3ay düzene soksun diye düzene soktu hapı kullandığım sürece ama bırakınca tekrar başladı düzensizlik sonra ben nerdeyse söktürücü kullanmadan adet olamıyordum daha sonra dediğim gibi 12gün süreyle bal tarçın çörekotu karışımını kullandım çok şükür düzenli şimdi ilaçsız adet olabiliyorum bence sende dene hamilelik düşünüyorsan hem bu karışım yumurtlamayıda arttırıyo

canım tarlusal gunde kac tane ıctın? Ben 2 tane ıcmıstım,Benımde pazar gunu bıtmıstı,bugun hastalandım cok sukur

Sabahları günde 1 tane olmak üzere 10 gün kullandım ilaç bitti ve akşamında azda olsa kanamam yani adetim başladı.Mutluyum valla normalde bu kadar gecikmezdi aşırı stresten sanırım.Aslında umutsuzdum hiç bi faydasını göremedm diye ama burdan kullanan ve kullanmayı düşünen arkadaşlara söliyim ilacın bitmesini bekleyin etkisi illa ki görürsünüz gerçi bünyeye göre de değişebilir tabi 1 gün sonra da olabilirsnz 1 hafta sonra da...

Bi adet olsam stresim bitecek ama hala adet olamadım

Olmadan önce stres yapıyosn ondan olamıyosun sonra da neden olamıyorum diye yapıyosn herşey üst üste geliyo biliyorum o durumu.Ama gerçekten stresin adeti bu kadar etkilediğini şimdi daha iyi anlıyorum.Bekledikçe gelmiyor çok sinir bozucu bi durum.İnş sende en yakın zamanda olursun

Olmadan önce stres yapıyosn ondan olamıyosun sonra da neden olamıyorum diye yapıyosn herşey üst üste geliyo biliyorum o durumu.Ama gerçekten stresin adeti bu kadar etkilediğini şimdi daha iyi anlıyorum.Bekledikçe gelmiyor çok sinir bozucu bi durum.İnş sende en yakın zamanda olursun

allah kimseyi çaresiz bırakmasn bi yandan bebek istiyorum bi yandan böyle rahatsızlıklar çıkınca insan ne yapacağını bilmiyo

Bende aynı durumdayım.. En son ekimin 2'sinde olmuştum. Ve ocağın 6sında oldum tam 15 gün sürdü. Sürekli böyleyim 3-4 ayda bi oluyorum. Farlutal bende kullandım hap kullanmak istemiyorum aslında bekar olduğum için korkuyorum ama çok fena stres yapıyo bu durum bende..

canım bende 1 ekimde olmuştum son adetimi hala tık yok acayip sinirlerim bozuldu doktora gitmeye de bıktım hep aynı şeyi söylüyolar polikistik var bende normaldir düzensiz oluşu diyolar gidip bugun tarlusal aldım eczaneden ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum kullanan varsa tarif edebilir mi?

ben en son 10 aralıkta adet oldum.30 aralıkta doktor tahlıl yaptı.progesteron 0,7 cıktı cok dusuk dedı ve ılac verdı.adetın 15 gunu basla dedı.ama ben hala adet olmadım.gecn hafta kayu kahverngı akıntı geldı.ve cok azcıkta kan geldı.ondan yok.19 gun gectı hala adet olmdım.corek otu yesem faydası olurmu.test yapmdım negatıf cıkarsa uzulurum dıeee:(((yardımcı olun lutfennnn

Back