• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamıyorum

Kızlar adet şu an 4 gün gecikti, tarlusal içmeyip bekleyeyim mi, doktor dedi ki tarlusal en az 15 günlük gecikmelerde içilir, ne yapayım ??? :(

KIZLAR TARLUSAL KULLANMADAN ADET OLDUM KENDİLİĞİMDEN YARDIMLARINIZ DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ❤️

Yaa kac gun gecikti
Geçen ay 1 gün gecikti korkumdan Tarlusal içip kutu bittikten hemen sonra 42. gün adet oldum boşuna içtim ilacı korkumdan. Bu ay ise kendiliğinden 41. gün adet oldum. Tarlusal 35-37 günlük döngüyü 1 hafta uzattı yaktı beni yani :( O yüzden adet 15 gün gecikmeden Tarlusal içmeyin kızlar

Ya surtunme oldu bende ella kullandim adetim 10 gun gecikti sonra kanamam oldu 5 surdu kanamam cok oldu yani ikinci adeti gorcem eger adetse herkes hamileyken adet gordum yazmis beni bu korkutuo tessete yaptim 2 kez negatof cikti

Ya surtunme oldu bende ella kullandim adetim 10 gun gecikti sonra kanamam oldu 5 surdu kanamam cok oldu yani ikinci adeti gorcem eger adetse herkes hamileyken adet gordum yazmis beni bu korkutuo tessete yaptim 2 kez negatof cikti
Anladım canım ben de ondan korkuyorum ya sorma. 2. adeti görmeme rağmen korkuyorum valla. Ama kan testlerim negatif. Sen bi git kan testi yaptır kaç gün geçti ilişkiden?

2 ay olmak uzere ya siz evlimisiniz anlam veremiyomki adet gorup hamile kaldim diyenlerde var ilkkez burda goruyorum durumu

Kızlar bugün adetin 3. günü. Testesteron ve prolaktin yüksek çıktı. Doktor Diane35 ve Dostinex verdi. Diane35 kullananlar yazabilir mi?

Back