- 19 Kasım 2020
- 225
- 36
- 13
- Konu Sahibi nihalerdem
Sökülmesi için mi buHyr soganin sari kabuklarini soyun yikayin ve o kabuklari kaynatin bir bardak icin biraz acidir yani tadı ama icin iyi gelecektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sökülmesi için mi buHyr soganin sari kabuklarini soyun yikayin ve o kabuklari kaynatin bir bardak icin biraz acidir yani tadı ama icin iyi gelecektir
EvettSökülmesi için mi bu
Çok teşekkür ederim :) bu arada göğüs altlarının ve kenarlarının 2 gündür bastırınca sızlaması adete mi işaret?
Ağzınızdan bal damlıyorrrrgebe olman ekstra imkansız
kendini rahat bırak ki adet olasın
Evet bnim adetim yaklasinca goguslerim agrirÇok teşekkür ederim :) bu arada göğüs altlarının ve kenarlarının 2 gündür bastırınca sızlaması adete mi işaret?
Mevsimsel olabilir stres yapmaKızlar adet olacak gibi karında gerginlik doluluk var göğüsler aşırı acıyor ama olamadım hala 3-4 gün gecikti
İnşallah canım inşallahMevsimsel olabilir stres yapma
Gerçekten de yapacak hiçbir şey kalmadı değilim muhtemelen de adet neden olamıyorum çöktüm 2 ayda resmenKaç kere baktırmışsınız: ultrason, vajinal muayene, kan testleri.. sakin olun yani yapcağınız başka bir test fln kalmamış.. hamile değilsiniz yıpratmayın kendinizi
Pcostan olabilir? Adet düzensizliği yapıyormuşGerçekten de yapacak hiçbir şey kalmadı değilim muhtemelen de adet neden olamıyorum çöktüm 2 ayda resmen
Ben pcos u galiba çok küçümsüyorum. Kafama takılan şey 6-7 ay ilişkiye girmedik, eylülde girdik adet ondan sonra kesildi, olayla tesadüf oldu sanırım baya kötü bir tesadüfPcostan olabilir? Adet düzensizliği yapıyormuş
Evet cnm muhtemelen pcos tan.. sen takıntı yaptığın için sağlıklı düşünemiyorsun , ama bu pcos mevzusunu ileride özellikle cocuk düşünüyorsan çözmelisin. Tekrar bir kadın doğumu ziyaret etmelisin benceBen pcos u galiba çok küçümsüyorum. Kafama takılan şey 6-7 ay ilişkiye girmedik, eylülde girdik adet ondan sonra kesildi, olayla tesadüf oldu sanırım baya kötü bir tesadüf