• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamıyorum

Kızlar adet olacak gibi karında gerginlik doluluk var göğüsler aşırı acıyor ama olamadım hala :KK43: 3-4 gün gecikti

Ultrason probunda sperm var mıdır yazmışım komik ifadesi atmışsınız ben de gülüyorum şu an 😂😂😂

Kızlar burada geç döllenmeyle ilgili birçok şey yazılıp çizilmiş. Yumurtanın geç çatlaması ve saire. Geç döllenme olsa bile ilişkiden 63 gün sonra çıkardı kanda değil mi??? :(

2CCF3BC5-EBE7-4B5A-8334-937C4CF14A92.jpeg
Kızlar karnım böyle şişti adet hala yok :(

Kaç kere baktırmışsınız: ultrason, vajinal muayene, kan testleri.. sakin olun yani yapcağınız başka bir test fln kalmamış.. hamile değilsiniz yıpratmayın kendinizi

Kaç kere baktırmışsınız: ultrason, vajinal muayene, kan testleri.. sakin olun yani yapcağınız başka bir test fln kalmamış.. hamile değilsiniz yıpratmayın kendinizi
Gerçekten de yapacak hiçbir şey kalmadı değilim muhtemelen de adet neden olamıyorum çöktüm 2 ayda resmen

Ben pcos u galiba çok küçümsüyorum. Kafama takılan şey 6-7 ay ilişkiye girmedik, eylülde girdik adet ondan sonra kesildi, olayla tesadüf oldu sanırım baya kötü bir tesadüf :KK43:
Evet cnm muhtemelen pcos tan.. sen takıntı yaptığın için sağlıklı düşünemiyorsun , ama bu pcos mevzusunu ileride özellikle cocuk düşünüyorsan çözmelisin. Tekrar bir kadın doğumu ziyaret etmelisin bence

Kızlar hala adet gelmedi. 4-5 gün geçti şu an. Tarlusal bekliyor orda kullanmıyorum belki gelir diye. Göğüsler çatlayacak. :(

Kızlar 4 kasımda vajinal ultrason yaptı işte acaba cihazda sperm mi vardı ondan mi gecikti anlamadım ki 🤦🏻‍♀️

Back