Adet olamıyorum

Kızlar adet olacak gibi karında gerginlik doluluk var göğüsler aşırı acıyor ama olamadım hala 3-4 gün gecikti

Ultrason probunda sperm var mıdır yazmışım komik ifadesi atmışsınız ben de gülüyorum şu an

Kızlar burada geç döllenmeyle ilgili birçok şey yazılıp çizilmiş. Yumurtanın geç çatlaması ve saire. Geç döllenme olsa bile ilişkiden 63 gün sonra çıkardı kanda değil mi???

Kaç kere baktırmışsınız: ultrason, vajinal muayene, kan testleri.. sakin olun yani yapcağınız başka bir test fln kalmamış.. hamile değilsiniz yıpratmayın kendinizi

Kaç kere baktırmışsınız: ultrason, vajinal muayene, kan testleri.. sakin olun yani yapcağınız başka bir test fln kalmamış.. hamile değilsiniz yıpratmayın kendinizi
Gerçekten de yapacak hiçbir şey kalmadı değilim muhtemelen de adet neden olamıyorum çöktüm 2 ayda resmen

Ben pcos u galiba çok küçümsüyorum. Kafama takılan şey 6-7 ay ilişkiye girmedik, eylülde girdik adet ondan sonra kesildi, olayla tesadüf oldu sanırım baya kötü bir tesadüf
Evet cnm muhtemelen pcos tan.. sen takıntı yaptığın için sağlıklı düşünemiyorsun , ama bu pcos mevzusunu ileride özellikle cocuk düşünüyorsan çözmelisin. Tekrar bir kadın doğumu ziyaret etmelisin bence

Kızlar hala adet gelmedi. 4-5 gün geçti şu an. Tarlusal bekliyor orda kullanmıyorum belki gelir diye. Göğüsler çatlayacak.

Kızlar 4 kasımda vajinal ultrason yaptı işte acaba cihazda sperm mi vardı ondan mi gecikti anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…