• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamıyorum

Muayene olmuşsunuz endişe etmenize gerek yok yani. Pco olanlarda adet gecikmesi oluyor burda öyle kişiler var. Adetiniz hep düzenli miydi

Muayene olmuşsunuz endişe etmenize gerek yok yani. Pco olanlarda adet gecikmesi oluyor burda öyle kişiler var. Adetiniz hep düzenli miydi
32,35,37 günde 1 oluyordu, 6-7 ay uzak kaldık, buluştuk işte eylülde, ilişkiden sonra adet olamıyorum :( 🤷🏻‍♀️

Stresten de olabilir takmayın bence olsa doktor derdi yani
Çok teşekkür ederim, bir de 4 kasımda vajinal ultrasona girdim, ilişkiden 50 gün sonra. Ultrason cihazında sperm var mıdır diye çok endişe ettim bu sefer ondan mi gecikti acaba ama vajinal ultrasondan 13 gün sonra beta bakıldı negatif, 13 güne çıkardı herhalde 🤷🏻‍♀️

Çok teşekkür ederim, bir de 4 kasımda vajinal ultrasona girdim, ilişkiden 50 gün sonra. Ultrason cihazında sperm var mıdır diye çok endişe ettim bu sefer ondan mi gecikti acaba ama vajinal ultrasondan 13 gün sonra beta bakıldı negatif, 13 güne çıkardı herhalde 🤷🏻‍♀️
Dediğim gibi endişe etmeyin boşuna sters ediyorsunuz yani

Cinsel olarak aktif değilim ama ben de iki buçuk aydır olamadım. Arada oluyor sanırım böyle havalardan falan

Cinsel olarak aktif değilim ama ben de iki buçuk aydır olamadım. Arada oluyor sanırım böyle havalardan falan
İlişkiye kadar takır takır oluyordum, gecikmenin ilişkiye denk gelmesi tuhaf oldu 😂 iki buçuk aydır tarlusal içmediniz mi siz 👀

Öyle mi ben soğanın kabuklarını soyup soğanları kaynatmıştım 🤦🏻‍♀️

Back