Adet olamıyorum..

anlattıklarınız normal değil. bence bir kan testi yaptırıp kadın doğum doktoruna görürnün.

Pet ile ped arasındaki ayrımı yapmamız lazım. Pet:Evcil hayvan demek.
Ayrıca lavaboya mı tuvaletinizi yapıyorsunuz? Tuvalet demeniz daha uygun olur.
Konuya gelince de hamile değilsiniz, test yapmışsınız adet olmuşsunuz. Az gelmiş olabilir.

Bunlarami takıldınız. Siz bi ortamdayken tuvaletteydim yada tuvalette gidiyim mi diyorsunuz lavaboyami diyorsunuz. Siz tuvalet deyin ped deyin.

Bunlarami takıldınız. Siz bi ortamdayken tuvaletteydim yada tuvalette gidiyim mi diyorsunuz lavaboyami diyorsunuz. Siz tuvalet deyin ped deyin.
İyi de siz lavaboya bir iki damla aktı falan diyorsunuz ben de lavabo denmez tuvalet denir diyorum. Lavabo elimizi yıkadığımız yerdir. Doğrusu da peddir. Neden kabul etmediniz anlamadım.

İyi de siz lavaboya bir iki damla aktı falan diyorsunuz ben de lavabo denmez tuvalet denir diyorum. Lavabo elimizi yıkadığımız yerdir. Doğrusu da peddir. Neden kabul etmediniz anlamadım.
Sizde nie bukadar takıldınız bende bunu anlamadım.. tuvalet kabaca bi üslup olduğu için lavabo dedim. Atanamayan Türkçe öğretmeni falanmısınızda eğitecek öğrenci bulamadınız burda birilerini eğitmeye calsiyorsunuz hayrdir.

:)) Ay çok güldüm. Neyse tamam, hatayı kabul etmek erdemliktir ama bunu herkes yapamaz. Kolay gelsin.

Arkadaşlar bişey soracaktım bu ay doktora gidemiyeceğim sigortam yok anca öbür aya. Bu ay adetim gelmedi tamam hadi neyse ama kasığımda bi kaç haftadır böyle batma gibi bir ağrı var Sizce ne olabilir?

Şuan bu anlattığınız adet olamama durumu bende de oluyor. Kanama başlıyor adet etkileri var ped koyunca kanama olmuyor. 2 hafta içinde 3 defa başıma geldi ilk defa böyle oluyor. Çok zaman geçmiş üzerinden ama sizden başka soracak kimseyi bulamadım. Doktora gittiniz mi sonuç ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…