Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet olamıyorum..
- Konu Sahibi Sss_123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Oldum sonnda öğlene doğru olmuşum banada normal gelmedi. Şuan adetinin uzunluğuna göre yön çizecem. Zamandan uzunn veya kisa sürerse gidecemanlattıklarınız normal değil. bence bir kan testi yaptırıp kadın doğum doktoruna görürnün.
Zaten gebelik beklemiyordum ama acaba diyordum ben enfeksiyon galba diye düşündüm ama oldum sonnda öğlen.Bu tarz kanamalar hamilelik olmak zorunda Degil.Miyom kist vs. Olabilir.Kontrol şart.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
gidin kesinlikle ihmale gelmez.Oldum sonnda öğlene doğru olmuşum banada normal gelmedi. Şuan adetinin uzunluğuna göre yön çizecem. Zamandan uzunn veya kisa sürerse gidecem
- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
Siz yine de bir kontrole gidin.İlerde gebelik düşününce en azından içiniz rahat olur.Zaten gebelik beklemiyordum ama acaba diyordum ben enfeksiyon galba diye düşündüm ama oldum sonnda öğlen.
Bunlarami takıldınız. Siz bi ortamdayken tuvaletteydim yada tuvalette gidiyim mi diyorsunuz lavaboyami diyorsunuz. Siz tuvalet deyin ped deyin.Pet ile ped arasındaki ayrımı yapmamız lazım. Pet:Evcil hayvan demek.
Ayrıca lavaboya mı tuvaletinizi yapıyorsunuz? Tuvalet demeniz daha uygun olur.
Konuya gelince de hamile değilsiniz, test yapmışsınız adet olmuşsunuz. Az gelmiş olabilir.
Oyle yapcam canim teşekkür ederim..gidin kesinlikle ihmale gelmez.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
İyi de siz lavaboya bir iki damla aktı falan diyorsunuz ben de lavabo denmez tuvalet denir diyorum. Lavabo elimizi yıkadığımız yerdir. Doğrusu da peddir. Neden kabul etmediniz anlamadım.Bunlarami takıldınız. Siz bi ortamdayken tuvaletteydim yada tuvalette gidiyim mi diyorsunuz lavaboyami diyorsunuz. Siz tuvalet deyin ped deyin.
Sizde nie bukadar takıldınız bende bunu anlamadım.. tuvalet kabaca bi üslup olduğu için lavabo dedim. Atanamayan Türkçe öğretmeni falanmısınızda eğitecek öğrenci bulamadınız burda birilerini eğitmeye calsiyorsunuz hayrdir.İyi de siz lavaboya bir iki damla aktı falan diyorsunuz ben de lavabo denmez tuvalet denir diyorum. Lavabo elimizi yıkadığımız yerdir. Doğrusu da peddir. Neden kabul etmediniz anlamadım.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
:)) Ay çok güldüm. Neyse tamam, hatayı kabul etmek erdemliktir ama bunu herkes yapamaz. Kolay gelsin.Sizde nie bukadar takıldınız bende bunu anlamadım.. tuvalet kabaca bi üslup olduğu için lavabo dedim. Atanamayan Türkçe öğretmeni falanmısınızda eğitecek öğrenci bulamadınız burda birilerini eğitmeye calsiyorsunuz hayrdir.
sizede kolay gelsin bol gülüşler:)) Ay çok güldüm. Neyse tamam, hatayı kabul etmek erdemliktir ama bunu herkes yapamaz. Kolay gelsin.
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Bi test yapsanArkadaşlar bişey soracaktım bu ay doktora gidemiyeceğim sigortam yok anca öbür aya. Bu ay adetim gelmedi tamam hadi neyse ama kasığımda bi kaç haftadır böyle batma gibi bir ağrı var Sizce ne olabilir?
Kizlar ben günü gününe adet olan birisiyim.. ancak geçen ay adet oldum bitti ve 5 gün sonra kan geldi doktor yumurtlama dönemlerinde nadir insanlarda olur gebe kalma şansının yüksek olduğu dönemdesin bebek istersen değerlendir dedi. Yeni evli olduğum için değerlendirmedik. Ama değerlendirmemek için özel bi korunma yöntemide uygulamadık. Bu ay adet olmam gereken günü 4 gün geçti ama adet olmadan önce ve olmam gereken dönemde sanki adet olmuşum gibi karın ağrısı kasık agrisi bel agrisi göğüs hassaslığı vardı daha sonra biraz seyreldi Ve zaman zaman halada oluyor 4.gun içerisinde adet olacakmışım gibi kahverengi akıntı geldi devam etmedi. bugün 5. Günüm dün akıntı ile birlikte pis bi kan geldi 1 2 defa oldum diye düşündüm pet taktım devamı gelmedi. Sonra sildikçe sildikçe belli beli belirsiz pembemsi lekeler geldi ama belli belirsiz. 1 2 damla da lavaboya damladı hatta devamı yine yok pet taktım pet hala tertemiz bugün 5. Günüm ilerleyen zamanarda lavaboya girdim petim hafiften pembe kırmızı arası bi lekelenme olmus. Şuanda yine aynı ama biraz daha belirgin sildikçe koyu pembeye yakin bi renk var 1 2 damlada lavaboda gördüm ama kırmızı değil.. bu neden olmuş olablir. Hamile olduğumu düşünmüyorum çünki adetinin gecikmesinden sonra 2 test yaptim birisi hasas testti sonuç negatif. Ama bu şekilde bişeylede karşılaşınca acaba geç döllenme oldu var yerleşme kanamasını yoksa belli belirsiz lekler geliyor birazda hafiften petim kirlendi üstünemi görüyorum diyorum öyle olsa testlerde çıkardı diyorum. Kafayı yemek üzereyim.. Uzun oldu hakkınızı helal edin..
Şuan bu anlattığınız adet olamama durumu bende de oluyor. Kanama başlıyor adet etkileri var ped koyunca kanama olmuyor. 2 hafta içinde 3 defa başıma geldi ilk defa böyle oluyor. Çok zaman geçmiş üzerinden ama sizden başka soracak kimseyi bulamadım. Doktora gittiniz mi sonuç ne oldu acaba?