Kizlar ben günü gününe adet olan birisiyim.. ancak geçen ay adet oldum bitti ve 5 gün sonra kan geldi doktor yumurtlama dönemlerinde nadir insanlarda olur gebe kalma şansının yüksek olduğu dönemdesin bebek istersen değerlendir dedi. Yeni evli olduğum için değerlendirmedik. Ama değerlendirmemek için özel bi korunma yöntemide uygulamadık. Bu ay adet olmam gereken günü 4 gün geçti ama adet olmadan önce ve olmam gereken dönemde sanki adet olmuşum gibi karın ağrısı kasık agrisi bel agrisi göğüs hassaslığı vardı daha sonra biraz seyreldi Ve zaman zaman halada oluyor 4.gun içerisinde adet olacakmışım gibi kahverengi akıntı geldi devam etmedi. bugün 5. Günüm dün akıntı ile birlikte pis bi kan geldi 1 2 defa oldum diye düşündüm pet taktım devamı gelmedi. Sonra sildikçe sildikçe belli beli belirsiz pembemsi lekeler geldi ama belli belirsiz. 1 2 damla da lavaboya damladı hatta devamı yine yok pet taktım pet hala tertemiz bugün 5. Günüm ilerleyen zamanarda lavaboya girdim petim hafiften pembe kırmızı arası bi lekelenme olmus. Şuanda yine aynı ama biraz daha belirgin sildikçe koyu pembeye yakin bi renk var 1 2 damlada lavaboda gördüm ama kırmızı değil.. bu neden olmuş olablir. Hamile olduğumu düşünmüyorum çünki adetinin gecikmesinden sonra 2 test yaptim birisi hasas testti sonuç negatif. Ama bu şekilde bişeylede karşılaşınca acaba geç döllenme oldu var yerleşme kanamasını yoksa belli belirsiz lekler geliyor birazda hafiften petim kirlendi üstünemi görüyorum diyorum öyle olsa testlerde çıkardı diyorum. Kafayı yemek üzereyim.. Uzun oldu hakkınızı helal edin..
Son düzenleme: