adet olamıyorum yardım edin..

my_baby

masumdum..artık ürkeğim:(
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
146
2
96
42
- Yurtdışı
arkadaşlar adetim 1 hafta kadar gecikti..hamile olma riskim yok karnım acayip derecede şiş..iltihap varmış o yüzden f,t,l verdi ayrıca polikistik over varmış..adet sömktürücü verdi ama yan etkisi çok fazla kullanamam midem de berbat sanki patlayacak gibi mide ilacı kullanıyorum bir yandan..şimdi fitili kullansAM ADET OLMAMI ENGELLER Mİ YİNE KULLANDIĞIM SÜRE İÇİNDE.FİTİL KULLANIP ADET OLABİLİR MİYİM YANİ.

Merhaba, geçmiş olsun dileklerimle küçük bir bitkisel çay tavsiye edeyim...Ben adet gecikmesi yaşıyorum zaman zaman ve çok sıkıntılı bilirim. KEndimce bulduğum çözüm ise şu:

Kurutulmuş papatyalardan kaynamış bir fincan suya 1 tatlı kaşığı atarak 10 dkka demledikten sonra, her gece 2 fincan içerseniz 5-6 gün umarım Sizde benim gibi bu sıkıntıdan kurtulursunuz...Ben bu çayı düzemli içmeye başladıktan 3 gün sonra falan kurtuluyorum...Belki Size de iyi gelir..

hormonlarınıza bakıldı mı acaba ? arkadaşım da adet olamıyordu doktoru hormon kontrolü yapmadan ilaç verdi 1 yıl ilaç kullandı ama meğerse tsh düşükmüş ve şimdi tedaviye başladı..hormon kontrolü çok önemli mutlaka kontrol ettirin çünkü tedavi süreci çok uzun ve çocuk sahibi olamayabiliyorsunuz hemen..

canım sana tavsiyem maydanoz sapı kaynat sıcak sıcak iç,bana çok iyi geldi

benim sana tavsiyem doktorun verdiklerini kullanman!
iltihap, hormon düzensizliği, polikistik over... belli ki bir sebebi var ve doktorun bunlara yönelik ilaç vermiş... kullanman gereken ilaçlar da bunlar doğal olarak. bu arada doktor jinekolog muydu yoksa herhangi bir doktor muydu? çünkü bu tip tanılar ve ilaçlar ancak bir takım testlerden sonra netleşirler.

Doktorun verdiği ilaçları kullanmanız lazım, ama midenizi rahatsız eden ilacı doktora bir sorun, belki daha az yan etkisi olan bir muadilini verir, ya da yan etkileri azaltacak bir ilaç verir. Bu arada, başka nedenlerle kullanmanız gereken ilaçlar varsa onları da belirtin doktora, eğer daha önceden konuşulmadıysa.

arkadaşlar ben doğum yapalı 7 ay oldu. adet görmüyordum. soğan suyu içtim. 3. gün adet oldum.bence rahimin 1 numaralı ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…