Ella icin soylediniz degil miO ilaç o kadar masum bi ilaç değil o kadar sık kullanmasaydınız keşke. Bir de o hormon tahlillerini yaptırmanızı öneririm. Varsa bir anormali düzeltilir.
oyle mi bakayim hemen cok tesekkur ederimSogan suyunun gerçekten iyi geldiğini duydum bir araştır istersen
tesekkur ederimO ilaç o kadar masum bi ilaç değil o kadar sık kullanmasaydınız keşke. Bir de o hormon tahlillerini yaptırmanızı öneririm. Varsa bir anormali düzeltilir.
Evet 1 kere içince bile dönhüyü etkiliyor burda gördüğüm kadarıyla. Hatta bi kaç ay bile normal regl olamadım az geldi diyen var.Ella icin soylediniz degil mi
Rica ederim canımoyle mi bakayim hemen cok tesekkur ederim
dogum kontrol hapi oldugu icin en pahalisi o oldugundan en iyisi o olur diye dusunup aslinda hormonlarimi etkiliyormus demek sagolunEvet 1 kere içince bile dönhüyü etkiliyor burda gördüğüm kadarıyla. Hatta bi kaç ay bile normal regl olamadım az geldi diyen var.
pko ne demek oluyor kusura baayin bir de hormon testi icin adetin 2gununu beklemem gerekiyor degil miHormon testi yaptırman gerek hemde acil. Pko varmı sizde? Daha önceden gitmişmiydiniz Dr a?
Ertesi gün hapı ekstra bir kaza olduğunda kullanılır prezervatif yırtıldığında filan. Hapla korunmak istiyorsanız yasmin yazz kullanın. Doktora da danışın tabi hem bunlar adet de düzenliyor.dogum kontrol hapi oldugu icin en pahalisi o oldugundan en iyisi o olur diye dusunup aslinda hormonlarimi etkiliyormus demek sagolun
Anladim Allah razi olsun cok sagolunErtesi gün hapı ekstra bir kaza olduğunda kullanılır prezervatif yırtıldığında filan. Hapla korunmak istiyorsanız yasmin yazz kullanın. Doktora da danışın tabi hem bunlar adet de düzenliyor.
Rica ederim.Anladim Allah razi olsun cok sagolun
pko ne demek oluyor kusura baayin bir de hormon testi icin adetin 2gununu beklemem gerekiyor degil mi
dedi virusten dolayi sira bulamadim suan da diger aydayim adet olmam gerekiyordu olmadim2 ay once gitmistim adet olmadigim icin dr alttan muayene edip yumurtaliklarin biraz tembel dedi adetin ikinci gunu gel hormon testi yapalim
tesekkur ederimmInstangramda birgebeningünlüğū var ebru hanım ismi orayı takip edin.Orda da adet söktürücü masaj var bir deneyin derim.You tube da ebru ceylan videoları var yumurtlama ile.ilgili herşey var bir göz atın derim
doğum kontrol hapı değil ki o , yok artık. usenmeyen biri acılasın bi zahmet.dogum kontrol hapi oldugu icin en pahalisi o oldugundan en iyisi o olur diye dusunup aslinda hormonlarimi etkiliyormus demek sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?