• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamadım sebebi ne olabilir ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
28
Adetim herzaman duzensizdir ama boyle de hic olmamisti genellikle ayın 20 25 arasi olurum hâlâ olmadim karın agrisi bel agrisi adet sancilarim belirtileri var karnimda şişti 3 hafta once idrarda yanma sikayeti oldugundan doktora gitmistim idrar tahlili yapmisti yuksek derece de idrar yolu enfeksiyonum cikti antibiyotik verdi azosilin adında
Hamile olabilirmiyim yada bu antibiyotik yuzunden mi olmuyorum ?

Adetim herzaman duzensizdir ama boyle de hic olmamisti genellikle ayın 20 25 arasi olurum hâlâ olmadim karın agrisi bel agrisi adet sancilarim belirtileri var karnimda şişti 3 hafta once idrarda yanma sikayeti oldugundan doktora gitmistim idrar tahlili yapmisti yuksek derece de idrar yolu enfeksiyonum cikti antibiyotik verdi azosilin adında
Hem antibiyotik hem iltihap enfeksiyon ve malüm kış ayındayız üşütmeden dolayı gecikme olmuş olabilir bunlar önemli etkenler çünkü fazla vakit kaybetmeden tkrr doktora gidin ve bi test yaptırın..

Hem antibiyotik hem iltihap enfeksiyon ve malüm kış ayındayız üşütmeden dolayı gecikme olmuş olabilir bunlar önemli etkenler çünkü fazla vakit kaybetmeden tkrr doktora gidin ve bi test yaptırın..
Antibiyotik ve idrar yollari enfeksiyonu da geciktirme yapar mi adetimde ve de eczaneden alsam test sonuc dogru cikiyor mu

Canım evliysen kadın hastalıklarına gidip alttan muayene ol bence. Ben öyle yaptım enfeksiyon çıktı önce sonra fitil verdi 2 kapsül. Geçti. Şuan düzenli adet oluyorum. 4 gün süren adetim 1.5 gün sürüyordu doktordan önce. Şimdi iyiyim çok şükür 🤲🏻😊

Canım evliysen kadın hastalıklarına gidip alttan muayene ol bence. Ben öyle yaptım enfeksiyon çıktı önce sonra fitil verdi 2 kapsül. Geçti. Şuan düzenli adet oluyorum. 4 gün süren adetim 1.5 gün sürüyordu doktordan önce. Şimdi iyiyim çok şükür 🤲🏻😊
Allah daha da iyi etsin canım sevindim adınıza ben eczaneden test alıp denesem dogru cikiyor mu sonuc illa kan testi mi sart

Allah daha da iyi etsin canım sevindim adınıza ben eczaneden test alıp denesem dogru cikiyor mu sonuc illa kan testi mi sart
Saol hayatım. Ama yok kan testi değil. Bak bende böyle senin gibiydim. Adetim gecikiyordu ama belirtileri vardı. 2 ay oldu 3 ay oldu hala aynıydım adetim 3-4 gün gecikip 1.5 gün sürüyordu. Anneme söyledim o da gel dedi. Gittim yanına kadın hastalıklarına gittik beraber. Doktora söyledim alttan muayene etti sonra vajina içi bir sıvı var onu laboratuvar a gönderdi. Enfeksiyon çıktı. Fitil verdi alttan 2 tane. Sonra geçti çok şükür 🤲🏻 İnşallah sende iyi olursun canım stres yapma kendine 💞

Antibiyotik adet düzenini etkiler.

E hayırlı olsun o zaman :anneadayı: enfeksyna dikkat et tekrar bi tahlil yaptr..
Hamilesiniz demek ki direk çıktıysa öyledir. Beklemiyordunuz galiba? Bi jinekoloğa gidin isterseniz
Bir sey daha sormak istiyorum bakar misiniz ben bekar oldugumdan hastanede sorun cikar mi yarin sabaha ben kadin dogumdan randevu aldim ama o sonuclar gizli kalmiyomus saglik ocagina gidiyormus vs dogru mu saglik ocagindaki doktorumda cok yakin aile dostumuz direk aileme söyler

Bir sey daha sormak istiyorum bakar misiniz ben bekar oldugumdan hastanede sorun cikar mi yarin sabaha ben kadin dogumdan randevu aldim ama o sonuclar gizli kalmiyomus saglik ocagina gidiyormus vs dogru mu saglik ocagindaki doktorumda cok yakin aile dostumuz direk aileme söyler
öle bişey yok öle olsaydı bizim sağlık ocağı bana hamilelik olduğunda gel bize bildir demişti bende hammile kalınca önce tabiki hastaneye gittim kan lar falan kesinleşince gittim sağlık ocağına bildirmiştim.

Devlet hastanelerinde sonuçlarınızı görebilirler. Özel hastanede sadece o hastane görebiliyor. Riske atmak istemiyorsanız özele gidin isterseniz.

Back