Adet olacakmışım gibi karın bel kasık bacak ağrısı hamilelik belirti misidir

Merhaba bende 14. Gün vermiştim çıkmamıştı 16. Gün verdim çıktı adetime 3 gün kala çıkmıştı

Kızlar buraya yazıyorum ama goren olur mutlaka diye yazıyorum adetime 10 gün var ve nerdeyse adet olucam gibi belim ağrıyor. Adet olucam gibi bide akıntı var yumurtlamanin daha 5. Günü mümkün mü bu kadar erken olması ve göğüslerim çok fena ağrıyor dokununca. Yine tutmadı sanırım ya

Valla olabilir de olmayabilirde bende hep bu belirtileri yaşıyorum ama sonu hüsran sonra adet oluyorum kafaya takmayın çok bence

Merhaba durumunuz nedir merak ettim

Merhaba durumunuz nedir merak ettim
3-4 gün kaldi adete ama belim ağrıyor bugün. Misafirlikteydim bildiğin adet ağrısı gibi bugün başladı ağrı. Adet oldum sandım eve geldim ama yok. Ağrıma bakarsan adet ağrısı hafif mide bulantısı var o da usuttum heralde diyorum. İlk hamileliğimde üç gün önce başlamıştı bulantılarım sürekli soda içmiştim. 9 ay mide bulantısı çıkardım hapla durdum. Ama mide bulantısıni takmıyorum da . Ağrıya bakarsan adet ağrısı. Sökülecek gibi heran ve acayip gaz var karnım davul gibi ayaklarımda üşüyor kaloriferler yandığı halde

Erken testler var ondan alıp yapabilirsiniz çıkar büyük ihtimalle

Evt
Erken testler var ondan alıp yapabilirsiniz çıkar büyük ihtimalle
Evt ama ağrıya bakarsan hiç almama gerek yok gibi. muhtemelen iki güne adetim sökülecek çünkü geçen ay da ümitlendim onda da 4 gün kala başlamışti regl ağrısı

Evt
Evt ama ağrıya bakarsan hiç almama gerek yok gibi. muhtemelen iki güne adetim sökülecek çünkü geçen ay da ümitlendim onda da 4 gün kala başlamışti regl ağrısı
İkinci çocuğumu düşünüyorsunuz benim de hala yok ama biz yeni başladık 5. Deneyişimiz bakalım bu ay tutacak mı

İkinci çocuğumu düşünüyorsunuz benim de hala yok ama biz yeni başladık 5. Deneyişimiz bakalım bu ay tutacak mı
Evt bende ikinciyi düşünüyorum bu 5. Deneyisimiz. Aslında bir yıldır istiyorum ama başka sağlık problemlerim girdi araya ertlemek zorunda kaldım. İkinci denemede pozitifi gördüm ama kimyasal oldu. Sonraki ay yine röntgen vs isim oldu erteledim . Bu ay da olmadı sanırım. Çünkü adet ağrım var bugün de belim tutulmuş gibi ağrıyor. Kabızlık var bide dün ishaldim. Ama karnım kabız olmama rağmen gurluyor

Ay sizde benimle aynılarını yaşamışsınız benimde 2. Ayda kimyasal oldu

Ay sizde benimle aynılarını yaşamışsınız benimde 2. Ayda kimyasal oldu
Aynen ya aynı denk gelmiş. Peki sizin ne kadar var adete belirtiniz var mı. İnşallah bu ay kalırız hayırlısıyla ama bu bel ağrısı ve adet ağrısı bütün ümidimi götürdü. Tahmini pazartesi - salı adet günüm. Yüzümde üç tane sivilce çıktı dün.

Ben hep stres yapardım acaba hamile miyim diye ve hep stres yaptığım için belirti yaşardım ama bu ay yapmamaya aklıma getirmeyeye çalıştım şu an yumurtlama döneminden 1 hafta geçti sadece sağ kaşık ağrım var ara ara olan bazende alt karnım ağrıyor onun dışında göğüs ağrısı bende hep olan bişey zaten yumurtlama dönemi başlar adet olana kadar devam eder yani bence stres yapmayınca aklınınıza bile gelmiyor düşünün ben stres yaptıkça adetimden 3 gün önce 3-4 damla pembe akıntım geldi yerleşme kanaması sandım sanırım vücudumuz da sürekli belirti arıyoruz ve sürekli test yapıyordum bu sefer kendime söz verdim adet gününe kadar test yapmıycam varsa vardır yoksa yoktur akışına bıraktım yani tabi arada ister istemez insanın aklına geliyor hamilelik ama eskisi kadar düşünmemeye çalışıyorum

Bı daha bende stres yapmiycam ya 3 gün kaldı zaten. Ben çocuk istedikçe vücudum bana sürekli oyun yapıyor.

Evet bana da öyle yapıyordu ama takmamaya çalışın artık ne zaman gelirse umudumuzu kaybetmeyelim Allahtan ümid kesilmez
İlk hamileliğinden hatırlıyor musun. Adet ağrısı gibi ağrım olmuştu ama tam hatırlamıyorum. Üzerinden bayağı geçti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…