- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi fulyam2727
-
Güzelim gebelikte ki kesin belirtiler hep 5 6 haftalarda başlar adete yakın anca göğüs hassasiyeti uyku isteği kasık ağrısı felan oluyo ama bunlar adet başlamadan önce de hep olan şeyler kesin belirti istiyorsa adetlerin hep günü gününe oluyorsa geçikme olunca test yaparsınHanımlar merabalar 27 günde bir adet görüyorum adet öncesi pms sendromunu hep yaşarım meme hassasiyeti gerginlik sivilce vs. Sorum şu eger gebelik varsa illa adetin geçmesi mi gerekiyor belirti başlaması için ama öyle olursa herkes test yapıp ögrenmez mi ben hiç gebelik yaşamadım 2 sene oldu hiç korunmadık tecrübeli hanımlar yazarsa sevinirim adete 5 gün kala gögüs agrısı kasık agrısı çekip gebe kalan var mı acaba yoksa tamamen regl mi gebelik varsa adetin gecmesi mi gerekiyor??
adet gecikmesi olmadan gorulen belirtiler adet belirtisiyle ayni bi ayrim yapilmaz 5. 6.Haftadan sonra bagirsak hareketlerinde yavaslama midende hassasiyet basliyabilir ama iste adet gecikmesi gerekiyor. Cocuk isteyen ve ugrasanlar zaten adet gecikmesine gere kalmadan takipte oldugundan erken gebelik testi yapmaya basliyor. Bebek yerlesirken yani dollenmden 1 hafta kadar sonra kasikta batma gb hafiften bisey hissedebilir. Ne zaman yumurtladigin adete tahmini kalan sureden daha onemli. Eger duzenli iliskin ve duzenli adet periyodun varsa 2 gun icinde testte cikar :) bi de hamilelikte meme acisi eninde illa oluyor da uc adet doneminde acimaz bende misal.Hanımlar merabalar 27 günde bir adet görüyorum adet öncesi pms sendromunu hep yaşarım meme hassasiyeti gerginlik sivilce vs. Sorum şu eger gebelik varsa illa adetin geçmesi mi gerekiyor belirti başlaması için ama öyle olursa herkes test yapıp ögrenmez mi ben hiç gebelik yaşamadım 2 sene oldu hiç korunmadık tecrübeli hanımlar yazarsa sevinirim adete 5 gün kala gögüs agrısı kasık agrısı çekip gebe kalan var mı acaba yoksa tamamen regl mi gebelik varsa adetin gecmesi mi gerekiyor??
Allah razı olsun güzel cevabınız için inşallah kalbinizden ne geciyosa hayrlısıyla Allah size nasip etsinadet gecikmesi olmadan gorulen belirtiler adet belirtisiyle ayni bi ayrim yapilmaz 5. 6.Haftadan sonra bagirsak hareketlerinde yavaslama midende hassasiyet basliyabilir ama iste adet gecikmesi gerekiyor. Cocuk isteyen ve ugrasanlar zaten adet gecikmesine gere kalmadan takipte oldugundan erken gebelik testi yapmaya basliyor. Bebek yerlesirken yani dollenmden 1 hafta kadar sonra kasikta batma gb hafiften bisey hissedebilir. Ne zaman yumurtladigin adete tahmini kalan sureden daha onemli. Eger duzenli iliskin ve duzenli adet periyodun varsa 2 gun icinde testte cikar :) bi de hamilelikte meme acisi eninde illa oluyor da uc adet doneminde acimaz bende misal.
Allah razı olsun 1 gün kaldı adetime bakalım regl mi gebelik mi herşey Allah'tan nasip kısmetGüzelim gebelikte ki kesin belirtiler hep 5 6 haftalarda başlar adete yakın anca göğüs hassasiyeti uyku isteği kasık ağrısı felan oluyo ama bunlar adet başlamadan önce de hep olan şeyler kesin belirti istiyorsa adetlerin hep günü gününe oluyorsa geçikme olunca test yaparsın
Belirtilerin nasıl canımAllah razı olsun 1 gün kaldı adetime bakalım regl mi gebelik mi herşey Allah'tan nasip kısmet
Her zaman oldugu gibi gögüs hassaiyeti oldu 3 gün önce bide kasık agrılarım o kadarBelirtilerin nasıl canım
Yani regl olacam yine eger gebelik olsa adetin gecmesi gerekiyor degilmiHerkse farklı olabilir .
kendimde olanları söylüyorum .
regl öncesi normal regl gelecek gibi oluyor . Sivilce , karında gaz , sancı ..
ama asıl hamilelik belirtileri 5-6 . Haftadan sonra ortaya çıkıyor
Eğer test yapmak istiyorsan regle 3 varken test yapabılırsın ozaman çıkıyor eğer varsaYani regl olacam yine eger gebelik olsa adetin gecmesi gerekiyor degilmi
İsterim ama cesaretim yok çok kötü olurum olmayacaksa direkt adeti görymEğer test yapmak istiyorsan regle 3 varken test yapabılırsın ozaman çıkıyor eğer varsa
Bende de oluyor onlar reglim gecikti 5 gün daha olmazsam hastane randevum var bakacam inşallah geebeliktirHer zaman oldugu gibi gögüs hassaiyeti oldu 3 gün önce bide kasık agrılarım o kadar
Aynen bende öyleyim yaİsterim ama cesaretim yok çok kötü olurum olmayacaksa direkt adeti görym
Sizinde gebelik hiç olmadı mıAynen bende öyleyim ya
Peki yinede adete bi kaç gün kala gögüs hassasiyeti ya da başka bi belirtimi olmadımıAdetiniz düzenliyse 4 5 gün geciktikten sonra gebelik testi yapabilirsiniz yüzde 80 doğruluk payı var 10 gün gecikirse de doktora gidip kan testi yaparsınız. Ben hamile kaldığımda adet günüm gelince bütün adet belirtileri vardı adet olucam sandım hatta. Gebeliği adet gecikmeden anlamanız pek mümkün değil.
Düzenli hiç de gecikmezAdetiniz düzenliyse 4 5 gün geciktikten sonra gebelik testi yapabilirsiniz yüzde 80 doğruluk payı var 10 gün gecikirse de doktora gidip kan testi yaparsınız. Ben hamile kaldığımda adet günüm gelince bütün adet belirtileri vardı adet olucam sandım hatta. Gebeliği adet gecikmeden anlamanız pek mümkün değil.
Hayır, 1 yıl 2 aydır evliyimSizinde gebelik hiç olmadı mı
Olur inşallah teknoloji çok gelişti herseyin bi çözümü bulunur elbet nasipte varsaHayır, 1 yıl 2 aydır evliyim
Eşimden kaynaklı sorundan ötürü çocuğumuz olmuyor maalesef
Benimde belirtilerim çok erken başladı vücuda göre değişiklik gösteriyor kimi belirti yapmıyor kimiHanımlar merabalar 27 günde bir adet görüyorum adet öncesi pms sendromunu hep yaşarım meme hassasiyeti gerginlik sivilce vs. Sorum şu eger gebelik varsa illa adetin geçmesi mi gerekiyor belirti başlaması için ama öyle olursa herkes test yapıp ögrenmez mi ben hiç gebelik yaşamadım 2 sene oldu hiç korunmadık tecrübeli hanımlar yazarsa sevinirim adete 5 gün kala gögüs agrısı kasık agrısı çekip gebe kalan var mı acaba yoksa tamamen regl mi gebelik varsa adetin gecmesi mi gerekiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?