• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet mi yoksa gebelik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde belirtilerim çok erken başladı vücuda göre değişiklik gösteriyor kimi belirti yapmıyor kimi
Çok yoğun yaşıyor bata 4 gün kala kan verdim hcg 503 çıktı şuan kontrollü yükselip yükselmediğine bakıyoruz şüphen varsa yorma kendini dinlen adetin geçince test yaparsın şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım 🌺
Adet gelmeden belirti yaşadınız mı??

Hanımlar merabalar 27 günde bir adet görüyorum adet öncesi pms sendromunu hep yaşarım meme hassasiyeti gerginlik sivilce vs. Sorum şu eger gebelik varsa illa adetin geçmesi mi gerekiyor belirti başlaması için ama öyle olursa herkes test yapıp ögrenmez mi ben hiç gebelik yaşamadım 2 sene oldu hiç korunmadık tecrübeli hanımlar yazarsa sevinirim adete 5 gün kala gögüs agrısı kasık agrısı çekip gebe kalan var mı acaba yoksa tamamen regl mi gebelik varsa adetin gecmesi mi gerekiyor??
Canım genelde öyle oluyor benim ikisindede adet belirtilerim vardı oldum olacam derken gecikince anlıyordum ancak

Peki yinede adete bi kaç gün kala gögüs hassasiyeti ya da başka bi belirtimi olmadımı
İlk hamilelikte bende sabredemeyip bunu araştırmıştım sizi çok iyi anlıyorum ama göğüs hassasiyeti hormonel olarak adet öncesi de olabilen bişey hamilelikte olan çok daha belirgin bi şekilde oluyor. Göğsün kahvernengi kısmı büyüyor gözle görülür şekilde göğüste büyüyor. Ama bunlar hamileliğin ilerleyen aylarında anlaşılıyor. Siz en iyisi gecikme bekleyin derim ben. Hamilelik testleri bile doğru sonucu vermesi açısından gecikmenin 4. Gününden itibaren yapılıyor. Şuan size adet öncesi için ne dersem diyeyim yanıltıcı olur.

Evet aşırı göğüs hassasiyeti ve sağ kasık ağrısı bazen yürütmüyordu kramp girer gibi ve benim bata 10 gün kala başladı hcg değerime göre de erken döllenme diye düşünüyorum
Hamilesiniz degilmi gögüs hassasiyeti regl öncesi gibimiydi nasıldı

Hamilesiniz degilmi gögüs hassasiyeti regl öncesi gibimiydi nasıldı
Hamileyim şuan geçen perşembe öğrendim Cunda tekrar kan verdim artılı görmek için haftasını girdi araya yarın öğreneceğim değeri aynı değil bu çok daha hassas

Başka belirtiniz neydi acaba
Sağ kasık ağrısı çok oldu başka belirtim yoktu özellikle sağ kasık batması kramp gibi bazen yürürken oluyprdu olduğum yerde kalıyordum bu yüzden çok şüphelendim ve kan verdim bu kadar erken hcg de yüksek çıktı bata daha olmasına rağmen şimdi ikinci kan sonucunu bekliyorum inşallah oda artar 🤲🏻

Canim gebelik belirtisi regl öncesi hissedilecek kadar çok olmuyor. Ben hep gebelik isterken burda göğsüm büyüdü, midem bulandı, gözlerim kurudu, ateşim yükseldi falan okuyup kendimde ariyodum ve aradığım için buluyodum da🤷 sonra regl olunca da büyük hayal kırıklığı.. Gebe kaldigim ay, reglimden 10 gün önce birden kasıkta batmam oldu ve ilk defa yaşadığım biseydi. Bunun haricinde hiç bişey olmadı. Bu kasik batması baya devam etti, reglime bi kaç gün kala da bildiğin adet sancılarım başladı. Reglim 4 gün gecikince test yaptım, pozitif gördüm çok şükür. Rabbim sana ve isteyen herkese de nasip etsin. Kafana takip sürekli kendinde belirti aramamaya çalış, sadece sabret🌺

Canim gebelik belirtisi regl öncesi hissedilecek kadar çok olmuyor. Ben hep gebelik isterken burda göğsüm büyüdü, midem bulandı, gözlerim kurudu, ateşim yükseldi falan okuyup kendimde ariyodum ve aradığım için buluyodum da🤷 sonra regl olunca da büyük hayal kırıklığı.. Gebe kaldigim ay, reglimden 10 gün önce birden kasıkta batmam oldu ve ilk defa yaşadığım biseydi. Bunun haricinde hiç bişey olmadı. Bu kasik batması baya devam etti, reglime bi kaç gün kala da bildiğin adet sancılarım başladı. Reglim 4 gün gecikince test yaptım, pozitif gördüm çok şükür. Rabbim sana ve isteyen herkese de nasip etsin. Kafana takip sürekli kendinde belirti aramamaya çalış, sadece sabret🌺
RegleBi kaç gün kala meme hassasiyeti oldumu

Merhaba kızlar reglim 9 gün geçti idrar testi yaptım böyle çıktı sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• 9206DE26-A171-48C6-ABD5-CF810CB66490.webp
    9206DE26-A171-48C6-ABD5-CF810CB66490.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 194
  • BBFF10F1-0E0F-42AC-9700-9C9567D4CDC3.webp
    BBFF10F1-0E0F-42AC-9700-9C9567D4CDC3.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 157
Back
X