Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çok umutlanmıştım gebelik istiyorumAdet öncesi lekelenmedir. Olur öyle sıkıntı etme 1-2 güne gelir. Adet söktürücü çaylar içebilirsin
Hmmm gebelik testi baktın mıAslında çok umutlanmıştım gebelik istiyorum
Lekelenmenin ilk günlerinde yaptım negatifti pzrts doktora gidecemHmmm gebelik testi baktın mı
Günü gelmiş negatif çıkmışsa pek umutlanmayın üzgünüm. Umarım gönlünüzce olurLekelenmenin ilk günlerinde yaptım negatifti pzrts doktora gidecem
EtkilermiMuhtemelen hsg çekilmissiniz onunla ilgilidir.Bu ay regliniz bu sekilde geçecek sanırım.
Lekelenme gebelik ile alakali olsaydi testiniz pozitif cikardi, cunku tutunmus bebek idrara
Lekelenme gebelik ile alakali olsaydi testiniz pozitif cikardi, cunku tutunmus bebek idrara hayırlısı
Hayırlısı bakalım nasip pzrts dr gidecemLekelenme gebelik ile alakali olsaydi testiniz pozitif cikardi, cunku tutunmus bebek idrara gecerdi.
Lekelemeyi saymassam geçtiYani bilemeyiz ki şu an maalesef, adet öncesi lekelenme de olabilir yerleşme kanaması da olabilir. Geçti mi adetiniz
Test yaptınızmıKızlar benim de 5 günlük bi gecikmem vardı bugün koyu kahverengi akıntı kanla karışık geliyor peçeteye regl sökülmediği için mi
Bekarım benTest yaptınızmı