Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlim canım 9 ay oldu iki gün önce test yaptım çıkmadı gebelik adet günüm iki gün gecikti kan testi yaptım oda çıkmadı sancım var ama yok bişey sümük gibi sıvı kanla birlikte aktı az sonrası yok akmıyorAdaçayı söker canım
Ama gebelik var mı önce ona baktır evliysen , her ihtimale karşı
Kan testinde çıkmadıysa gebelik yoktur canım, iltihap olmuş o yüzden o akıntı varAdete bir gün kala yine test yaptım yoktu bişey çıkmadı
O halde bitince kullan ilacını,, madem istiyorsun bitki çaylarından uzak durBu ay denedik olmadı tutmadı bu ay tekrar deneyecez doktor fitil verdi de adetli olduğum için kullanılmaz
Dün sökmesi için soğan suyu içtim ondan olabilir miO halde bitince kullan ilacını,, madem istiyorsun bitki çaylarından uzak dur
İltihap gelmesi mi? Olabilir. O da iltihap vs söker canım.Dün sökmesi için soğan suyu içtim ondan olabilir mi
Bitmiştir belki önümüzdeki ay düzelir kanımcaTek bir bardak içtim ama şimdi adetim de akmıyor o yüzden
Ben bugün yeni adet oldum canım iki gün gecikti 6 gün sürüyor benimBitmiştir belki önümüzdeki ay düzelir kanımca
İlk gün olduğu için de sökülmemiş olabilirBen bugün yeni adet oldum canım iki gün gecikti 6 gün sürüyor benim