• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanamasi mi

Asratu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
107
9
11
33
12 martta sürtünme yoluyla ilişki yaşadık vajinama boşaldı 23 martta regl oldum 17 nisanda testte 0.24 cıktı test3 güvenebilir miyim? Dün gece peceteye regl akıntısı gibi akıntı geldi Ama bu saat3 kadar akıntı devam etmedi lütfen yardımcı olabilir misiniz kafayı yemek üzereyim

Tutunma kanaması olmasından mı şüpheleniyorsun ? Herhangi bir ilaç kullanıyorsan o da kanama yapmış olabilir adeti şaşırtmış olabilir. Bir kez daha test yap emin ol.

Tutunma kanaması olmasından mı şüpheleniyorsun ? Herhangi bir ilaç kullanıyorsan o da kanama yapmış olabilir adeti şaşırtmış olabilir. Bir kez daha test yap emin ol.
Antidepresan kullandim 2 kez. Ya böyle bugün biraz kanamam geldi sonrasında hiç gelmedi. Ama ilişkiden 35 gün sonra 0.24 cıktı bit ihtimal o olabilir mi

Antidepresan kullandim 2 kez. Ya böyle bugün biraz kanamam geldi sonrasında hiç gelmedi. Ama ilişkiden 35 gün sonra 0.24 cıktı bit ihtimal o olabilir mi
Dünde aynı şekilde olmuştu kafayı yicem intiharı falan düşünüyorum artık

Hamile olmadığınıza emin olmak icin daha kac kere konu açmayı planlıyorsunuz?

0.100 bile hamile rakamı değil 0-10 arası hamile değil çünkü. Kaldı ki seninki 1 bile değil. İçin rahat etmiyorsa eczaneden test al

Kusuruma bakmayın gerçekten çok tedirginim. Çok az akintim geliyor ve kanamaya dönüşmedi beni tedirgin ediyor
Haptan dolayı çözülememiştir kanaman. Hamile değilsin ama için rahat etsin diye yarın bi test al uygula. Ayrıca hamile kalmak öyle çok kolay değil 😁

Back