Sağol cnm uygulamaya göre 16sı yumurtlama dı uygulamadan
Adet döngün kaç günde bir ablam onu soruyor öncelikle
Normalde 28 gnde bir ama cnm evlendikten sonra değişti. geçen ay 32 gün sürdü bu ay 24 gün sürdü değişti yani bilmiyorum cnm
Eğer yerleşme kanamasiysa üç gün sonra evde test yapsaniz net çıkarMerhaba kızlar. Yeni evliyim. Yumurtlama döneminde sürekli aktif Bi şekilde denemeler yaptık. Adet günüm 31 mayıs ama benim dün kanamam oldu. Dün yoğundu bugün azaldı. Dün kanama olunca gebelik testi yaptım negatif çıktı. Dün çok sancım ve kanamm vardı bugün sadece kramp şeklinde karnımda sancı oluyor. Ve yaklaşık 2 haftadır anormal bir şekilde sırt ve bel ağrım var. Gögüs hassasiyeti var. Kanama olunca şiddeti azaldı. Yüzümde Bi değişiklik var hala çözemedim ne olduğunu normalde beyaz tenliyim yüzüm kahve rengine dönmeye başladı ve kızarıklık v ar. Annemde tüm gebelik dönemlerinde adet görmüş. Anlamadım tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Ve tekrar idrar testi ne zaman yapayım
İnşallah öyledir. Kanamadan 3 gün sonra mı yoksa bugünden itibaren 3 gün sonramı yani bugün kanamanın 2. Günü yarın 3. Gün olucak pazartesi yapsm mı Bi testEğer yerleşme kanamasiysa üç gün sonra evde test yapsaniz net çıkar
E hadi inşallah hayırlı haberlereDaha hafif siyah renge döndü cnm adetin son günü gibi bitiyor gibi
Saol cnm hakkını helal et ablanada teşekkür et bnm içn inşallah vardırP tesi betahcg yaptırmanı önerdi netleşsin yoksa daha çok stress ve soru işaretleriyle düzenini bozar dedi.
Aminn inşallah cnm sağollE hadi inşallah hayırlı haberlere
P tesi betahcg yaptırmanı önerdi netleşsin yoksa daha çok stress ve soru işaretleriyle düzenini bozar dedi.
ne demek helal olsun. Hayırlısı neyse onu nasip etsin yaradan. En doğru günde en doğru saatte rabbim kucağına evlat almayı nasip etsin inşallahSaol cnm hakkını helal et ablanada teşekkür et bnm içn inşallah vardır
Üç günü bitirin yani salı sabah yapın inşallah beklediğiniz gibi olur sonuç
İnşallah öyledir. Kanamadan 3 gün sonra mı yoksa bugünden itibaren 3 gün sonramı yani bugün kanamanın 2. Günü yarın 3. Gün olucak pazartesi yapsm mı Bi test
Amin cnm tüm isteyenlere inşallahne demek helal olsun. Hayırlısı neyse onu nasip etsin yaradan. En doğru günde en doğru saatte rabbim kucağına evlat almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah çok sağolunÜç günü bitirin yani salı sabah yapın inşallah beklediğiniz gibi olur sonuç
Amin cnm isteyen herkese inşallahhne demek helal olsun. Hayırlısı neyse onu nasip etsin yaradan. En doğru günde en doğru saatte rabbim kucağına evlat almayı nasip etsin inşallah
Kan verdiğiniz zaman barkod vermedilermi,sağlık ocağı sonuçlarının bakıldığı internet adresi vardır mutlakaBugün kan verdim sonuçlar 3 güne çıkar dediler sağlık ocağında çok değil mi ya
Cokmus yaa acile git 2 saate öğren :) sanki umursamamislarBugün kan verdim sonuçlar 3 güne çıkar dediler sağlık ocağında çok değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?