Adet kanaması mı? Regl mi oldum? nasıl anlarım

laon6688

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
156
63
28
29
Merhaba kızlar. Yeni evliyim. Yumurtlama döneminde sürekli aktif Bi şekilde denemeler yaptık. Adet günüm 31 mayıs ama benim dün kanamam oldu. Dün yoğundu bugün azaldı. Dün kanama olunca gebelik testi yaptım negatif çıktı. Dün çok sancım ve kanamm vardı bugün sadece kramp şeklinde karnımda sancı oluyor. Ve yaklaşık 2 haftadır anormal bir şekilde sırt ve bel ağrım var. Gögüs hassasiyeti var. Kanama olunca şiddeti azaldı. Yüzümde Bi değişiklik var hala çözemedim ne olduğunu normalde beyaz tenliyim yüzüm kahve rengine dönmeye başladı ve kızarıklık v ar. Annemde tüm gebelik dönemlerinde adet görmüş. Anlamadım tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi? Ve tekrar idrar testi ne zaman yapayım

Cnm ben de 7 aylık evliym . Bi süredir bu konuda araştırma yaptım birçok yorum okudum. Yerleşme kanaması olsaydı hafif bir kanama olurdu . Yani hep oyle diyorlar.Sanki senin ki adet gibi.

Ama hamile olup da adet görenler de var yani. En net sonuç adet geçmeden belli olmuomus. İnşallah bebeğin yerlesiodur

İnşallah cnm Allahım hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Bende adet görenler olduğunu duyduğum için bilemedim. Annemde adet görüyordum ben dedi. Birde vücudum tüp mide ameliyatı olduğum içn bazı şeylere farklı tepkiler verebiliyor. O yüzden emin olamıyorum açıkcası.

Amin inşallah. Adet gününe kadar bekle bence olmazsan yine test yaparsın. Biz de yeni başladık çalışmalara. Benm bata daha cook var nasıl beklicem yaa çok sabırsız bi insanim

İnşallah canımmm insan çok sabredemyor heyecanlanıyor stres oluyorBenim Kanamam var normalde adet gününde yaparsam mı belli olur yerleşme kanaması olup olmadığı

Yap için rahatlasın. Şimdi kanaman hâlâ aynı mi

Beklediğin regly tarihinden 6 gün önce yapılan erken gebelik testleri var ben 5 gün kala yaptım ve çıktı. Bir dene istersen tabii döllenme zamanı da illa etkiliyor testleri. Şuan kaç günün var bir sonraki regly tarihine

Canım şuanda 6 gün var 31 mayısta olacaktım

Bir kanalda izlemiştim kadın Doğum yapana kadar kısa süreli kanama görüp adet sanmıştı sizin de öyleyse bile dikkat etmenizde fayda var. Eğer kanamanız kesilirse doktora çıkın mutlaka hamilelik değilse bile sebebini öğrenmiş olursunuz. Dilerim gönlümüzden geçen hayırlısıyla nasip olur benimde adet günüme 13 gün var ama bel ağrısı şimdiden hissetmeye başladım bi acaba diyorum ama fazla umutlanmak istemiyorum sizin yaşadıklarınıza bakınca hemen hemen aynı belirtiler sırtımı ve belimi sabit tutmadan oturamaz oldum

Aminnn inşallah cnm sağol sanada banada isteyen herkesede hakkında hayırlı olanı versin Allahım.. Zor Bi süreç. Allahım aklımızda korusun bu arada gerçekten kafayı yemek üzereyim ve aşırı gerginlik var bende

31 mayıs diye belirtmişsin pardon.
17si tahmini yumurtlaman. Benimki genelde regly bitiminden 3-4 gün sonra oluyor.seninki genelde 14. Gün mü Ablam kadın doğum uzmanı ve şuan senin mesajını kendisine ilettim cvp yazar yazmaz sana haber vereceğim en azından testi ne zaman yapmam gerektiğini öğreniriz.

Amin inşallah Gerçekten beklemek zor ama sonu güzel olsun inşallah iyi düşünelim iyi olsun. Olmazsa da gelecek aylar bizimdir inşallah

Sağol cnm uygulamaya göre 16sı yumurtlama dı uygulamadan takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…