• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanamam 10 günü geçti bitmiyor......

Senfonim

"İnna fetahna leke fethan mübina"
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
1.328
9.808
358
Merhaba herkese ..
Benım gıbı adet kanaması uzun süren arkadaslar var mıdır acaba ? neden kaynaklı olabilir...
ben bır bucuk senedır her ay adet göremıyorum ..3-4 ay adet olamadıgım zamnlar oldu.Bır süre hayıt kullandım..ılk kullandıgım zaman 7-8 gun süren kanamam oldu. ( Önceden normal adetım 5 gundu . Son yıllarda 3 gune düşmüştü .Sonrada zaten bır olup bır olmamaya başladım. 20 gun kadar önce bartolın kistim şişti ...doktora gıtmeden geçer ümidiyle kırkkilit otu ve hayıt yedım ballı karısım aktardan aldım.
Tabi fayda etmedı kiste.... sonra eczaneden antıbıyotık falan aldım ve cataflam ıctım çok..ödem sökturucu ve agrıyı alır dıye...
ama baktım gecmeyecek doktora gıttım ve apseyı boşalttı.. bu ucuncu oluşuydu... amelıyata yanasmadım ama tekrar olursa kaçısın yok dedı doktor...
neyse bunun ıcınde antıbıyotık verdı doktor sonrasında ve cataflama devam et dedı gunde bır tane al dedı bırkac gun..
doktor öapseyı boşalttıgının ıkıncı gunu adetım başladı 12 13 gundur sürüyor..kontrole gıtmıstım o gun kan gelmedı...aksam başladı tekrar doktora söyledım bır dahakı adetının 3 gunu kan tahlılı yaptır bana getır dedı. Sonra da smear testı yapacak..
Bu arada doktorum kist mist bırsey olmadıgını temız ve normal görundugunu söyledı içerinin....

ama ben cok korkuuyorum acaba menopoz başlangıcı falanmdıır , normal duzensızlıkmıdır yoksa Allah korusun kanser falan degıldır de mi....
Bu arada yaşım 38 ..

Şimdiden teşekkur edıyorum hepınıze..

Merhaba herkese ..
Benım gıbı adet kanaması uzun süren arkadaslar var mıdır acaba ? neden kaynaklı olabilir...
ben bır bucuk senedır her ay adet göremıyorum ..3-4 ay adet olamadıgım zamnlar oldu.Bır süre hayıt kullandım..ılk kullandıgım zaman 7-8 gun süren kanamam oldu. ( Önceden normal adetım 5 gundu . Son yıllarda 3 gune düşmüştü .Sonrada zaten bır olup bır olmamaya başladım. 20 gun kadar önce bartolın kistim şişti ...doktora gıtmeden geçer ümidiyle kırkkilit otu ve hayıt yedım ballı karısım aktardan aldım.
Tabi fayda etmedı kiste.... sonra eczaneden antıbıyotık falan aldım ve cataflam ıctım çok..ödem sökturucu ve agrıyı alır dıye...
ama baktım gecmeyecek doktora gıttım ve apseyı boşalttı.. bu ucuncu oluşuydu... amelıyata yanasmadım ama tekrar olursa kaçısın yok dedı doktor...
neyse bunun ıcınde antıbıyotık verdı doktor sonrasında ve cataflama devam et dedı gunde bır tane al dedı bırkac gun..
doktor öapseyı boşalttıgının ıkıncı gunu adetım başladı 12 13 gundur sürüyor..kontrole gıtmıstım o gun kan gelmedı...aksam başladı tekrar doktora söyledım bır dahakı adetının 3 gunu kan tahlılı yaptır bana getır dedı. Sonra da smear testı yapacak..
Bu arada doktorum kist mist bırsey olmadıgını temız ve normal görundugunu söyledı içerinin....

ama ben cok korkuuyorum acaba menopoz başlangıcı falanmdıır , normal duzensızlıkmıdır yoksa Allah korusun kanser falan degıldır de mi....
Bu arada yaşım 38 ..

Şimdiden teşekkur edıyorum hepınıze..
bende senın gbıyım

bana aktar civan percemı macunu al dedi aldım
macun 15 tl sanırım

normal kadınlar 28 de bır goruyor ya adetınden hesapla 21.gunden ıtıbaren sabah aksam bır seker kasıgı yut
duzene gırıyor macunu cıvan percemı otu yanı cayıyla gunde bır kez ıcerek destekleyebılırsınız

aylık bır hafta kullanıyorsunuz benımkı duzene girdi bır sene kullandım sımdı bıde bıraktım dogum kontrol hapı kullanıyorm

yaşımın 22 olmasına rağmen 4 senedir benimde maalesef benzer bir sorunum var 1 aydır çok az miktarda kanamam oluyo ama ne zamn gitsem doktor bi sorun yok diyo umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz çok sıkıntılı bi durum maalesef birde soğan kürü duydum onu yapmayı düşünüyorum isterseniz sizde araştırın bi belki faydası olur.

yaşımın 22 olmasına rağmen 4 senedir benimde maalesef benzer bir sorunum var 1 aydır çok az miktarda kanamam oluyo ama ne zamn gitsem doktor bi sorun yok diyo umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz çok sıkıntılı bi durum maalesef birde soğan kürü duydum onu yapmayı düşünüyorum isterseniz sizde araştırın bi belki faydası olur.

İnşallah hepımız ıyı oluruz önemlı bırsey yoktur...
Benım az gelıyordu hatta aylarca olmadıgım oluyordu ama hayıt kullanmaya başlayınca geldı ..ılk ay 7 - 8 gun surmustu...
Ama bu ay bartolın kıstım şişince amelıyatsız gecırmeye calıstım ve aktara gıttım hem hayıt hem kırkkilit otu aksamlarıda yatmadan önce maydonoz tohumu yağı içtim . Cataflam kullandım ama şişlik gecmedı . Bende doktora gıttım amelıyat olmadım ama oraya kesık attı doktor benım rıcamla ve ıltıhabı boşalttı. Ondan sonra ıkıncı gun adet oldum yani adet tarıhıma yakın oldugu ıcın ben adet dıyorum umarım adet kanamasıdır. Bugun 18 gun ve hala kanamam var. Gecen cumartesı doktora gıttıgımde adetım uzun surdu dıyınce alttan baktı ve bır iki gune kanamam bıter dedı ama bitmedı bugun 18 gun ve hala kan gelıyor. Gun boyu durmadan gelmıyor ama aralıklarla gelıyor .... Iltıhap akıtıldıktan sonra 15 gun kadar antıbıyotık verdı bırde flagy adlı ılac . gunde bır tanede cataflam. kesık atıldıktan sonra hayıt ve kırkkiliti bıraktım kullanmadım tekrar ...acaba kanamam bunlardan dolayımı bıtmıyor ? Yoksa baska bırsey olabılır mı..... off : (

Back