Adet kaç gün gecikirse hamilelikten şüphelenmek gerekir?

%99 konu kapanmis ama bundan sonra cok dikkatli olun olur mu bugun olmaz ama yarin daha ileri gidecek bisi yaparsiniz geri dönüşü olmaz erkekler senin kadar hassas olup umursamazlar zevkini sürüp ileriyi dusunmezler nasihat çekiyo aksam aksam deme ama şu anda en kıymetli yaşlarını yasiyosun bak sinav zamani birak kendini dersine ver erkek arkadas iliski bunlar hep bulunabilecek seyler ama bundan 2 3 yil sonra geri dönüp ah keske sinavlarima biraz daha kafa yorsaydim dediinde geri dönüşün olmicak aklinin bi kosesinde bulunsun birak bu tarz heyecanlari zamani gelince tadinda yasa bisi kaybetmezsin sen bu tarz bi ilişkiyi kabul etmiosan die sevgilin senden uzaklasirsa da birak nereye gidiosa gitsin ama tabiki sen bilirsin hayat senin

Helal olsun sana katılıyom bacım aynen şimdiki gençler neden bukadar cinselliğe düşkün anlamıyorum dünyanın sonu geldi Rabbim koru sen ümmeti müslümanı

Çok teşekkür ederim. Zaten o zorladı diye olmadı ikimiz de istedik ama çok pişman olduk. Çok iyi biri cidden kapandı konu daha ileriye gitmeyeceğiz. Son olarak şunu sorsam. Diyelim adet gecikti. Hamileysen eğer geciktikten sonra ya bir daha hiç kanama olmayacak ya da kanama oluyorsa da o üstüne görme mi olacak? Yani adet gecikti ama kanama oldu ve bu kesinlikle adet şeklinde. O zaman hamilelik ortadan kalkar değil mi? Yani sorum dediğim gibi eğer hamileysen adet geciktikten sonra ya hiç kanama gelmeyecek bir daha, ya da geliyorsa da üstüne görme şeklinde olacak değil mi

tamam korkma yok ama bidaha yapma kanama normalse olmaz az yada koyu toprak gibiyse şüpeli

tamam korkma yok ama bidaha yapma kanama normalse olmaz az yada koyu toprak gibiyse şüpeli
Kanama tamamen normaldi. Peki biraz gecikme olsa ama kanama yine normal adet kanaması olsa? Üstüne görme değil kesinlikle. Biraz gecikti ama tamamen adet kanaması olsa?

Yok yok bende hep geç olurdum ama olurdum şimdi iki aylık hamileyim olmadım hiç
Yani eğer hamile isen gecikme olduğunda bir kanama olsa bile bu üstüne görme. Yani gecikip gerçekten adet olup hamile olma ihtimali yok. Ya ilişkiden sonra hiç adet olmayacaksın ya da kanama geliyorsa bu üstüne görme.

Yok hayır kırmızı, yoğun (günde 3 ped değiştirdim) ilk gün yoğun sancılıydı.

Evet biter. Geciktikten sonra hic gelmeyecek ustune gorme bi kac damlalik lekelenmedir adet gibi olmaz. Erkek arkadasina soyle sana test alsin icin rahatlar tek basina yapmadin o da sorumlulugu alsin ki bi daha seni böyle stres yaptircak ise kalkismasin

üstüne görme öyle normal adet kanaması gibi olmuyo zaten bi iki damla gelip bitiyo normal adet gördüm diyosun dolayısıyla problem yok bu kadar hamilemiyim diye düşünürsen stres de gecikme yapar daha çok etkilenirsin. bence daha fazla kafana takma hamile değilsin çünkü.

Helal olsun sana katılıyom bacım aynen şimdiki gençler neden bukadar cinselliğe düşkün anlamıyorum dünyanın sonu geldi Rabbim koru sen ümmeti müslümanı
malessef öyle valla. bi gün bunları söliceim hiç aklıma gelmezdi ama hep bu televizyondaki hayatlar gençleri yoldan çıkarıyo sanki genç yaşta daha kendilerini tanımadan cinsellik normalmiş gibi gösterilio ama tabi ki hayat onların biz ne desek boş =(

Çok büyük bir ders aldık gerçekten. Yani lafta değil gerçekten sınırımız belli artık.

Çok teşekkür ederim. Benim kafamdaki en büyük soru işareti şeydi. Hani ya üstüne görme olacaksın ya da gecikecek adet olacaksın ki hamile olduğun belli olsun. Yani ben geç kalsan bile eğer adet olduysan konunun kapanacağını bilmiyordum.

Her hamilelikte ustune gorme yasanmaz ve genellikle ustune gorme supheli iliskiden 10 gun sonra yani adet gununde yada 2 gun oncesinde yasanir. Normak adet gordm diosun bence daha fazla kafanda kurup stres yapma kendine bundan sonra da dikkatli ol

Her hamilelikte ustune gorme yasanmaz ve genellikle ustune gorme supheli iliskiden 10 gun sonra yani adet gununde yada 2 gun oncesinde yasanir. Normak adet gordm diosun bence daha fazla kafanda kurup stres yapma kendine bundan sonra da dikkatli ol
Normal adet gördük yani hamilelik kesinlikle ortadan kalktı diyorsun değil mi

Ilk mesajimda dediim gb %99 risk yok kalan %1 de artik Allah'in bilecegi iş olur bundan sonra temkinli davran ki bida bu stresi yasama deymez cnk.
Çok teşekkürler. Şuan üstünden bir süre geçti her zamanki olan beyaz akıntım var sadece. Ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti ne baş dönmesi hiç biri yok. Sadece adet yaklaşıyor onun bir duygusal belirtileri var çok sinirleniyorum olur olmaz. Hiçbir belirti de yok yani. Gerçekten değilimdir umarım. Şimdiye kadar belirtiler çıkardı değil mi? eğer olmuş olsa 8 haftaya yakın bir şey olacaktı ama bir belirti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…