Adet kaç gün gecikirse hamilelikten şüphelenmek gerekir?

berna56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
107
1
29
Merhabalar. Çeşitli sorular soruyorum şimdi yeni bir soru daha sormak istiyorum. Bu ay adetimi 11-12 si gibi bekliyordum ama 14 ünde geldi. Ama lys sınavı vardı ve çok stres olmuştum. Ayriyeten adet dönemi bekleme stresi de vardı. Ygs dönemi de böyle olmuştu. 7 şubatta adet olmuştum diğer adetim ygs dolayısıyla 15 mayısta geldi yani 36 günde. Bu adetim de 35 günde geldi 10 mayısta adet olmuştum. Adetim de normal olarak kırmızı günde 3 ped değiştirecek şekilde, ilk gün yoğun sancılı, ve yoğun geldi. Adet belirtilerim oldu ama adet bitince geçti. Bu durumda hamilelik olur mu? Çok korkuyorum. Test yapamam. Bu adet koşullarıyla ve zamanıyla hamilelik riski var mıdır?

Hamile değilsin mevsimsel değişiklik ayrıca evli misin yoksa beraber olduğun biri mi var süpheleniyorsun

Sevgilim var. Aslında tam beraber olmadık. Kısaca anlatmak gerekirse hiç birleşme olmadı. Sürtünme de. Göbeğine boşaldı 1 2 kere değdi. Sonra çeşitli yerlere dokundu ve 10-15 dk sonra vajinamdan parmağını içeri soktu. Aslında kime sorsam hayır ihtimal yok diyor ama çok korkuyorum. Test yapamam. Sonradan ortaya çıkmasından korkuyorum. Dediğim gibi tamamen diğer adetlerimle aynıydı. Sadece normal adet beklentimden 2-3 gün gecikti. Ama sınavım vardı lys ondan diye düşünüyorum. Mesela şubat 7 de adet olmuştum ve ygs dönemi olduğundan 15 martta adet oldum. Bu da 10 mayıs ve sınav olduğundan 14 haziran oldu diye düşünüyorum. Aslında sorum şu. Bu anlattığım olaydan hamilelik olur mu? bir de bu kadar günlük adet gecikmesi adet gecikmesine girer mi? Yani hamilelik belirtisi olan adet gecikmesine.

Hamile değilsin mevsimsel değişiklik ayrıca evli misin yoksa beraber olduğun biri mi var süpheleniyorsun
Sevgilim var. Aslında tam beraber olmadık. Kısaca anlatmak gerekirse hiç birleşme olmadı. Sürtünme de. Göbeğine boşaldı 1 2 kere değdi. Sonra çeşitli yerlere dokundu ve 10-15 dk sonra vajinamdan parmağını içeri soktu. Aslında kime sorsam hayır ihtimal yok diyor ama çok korkuyorum. Test yapamam. Sonradan ortaya çıkmasından korkuyorum. Dediğim gibi tamamen diğer adetlerimle aynıydı. Sadece normal adet beklentimden 2-3 gün gecikti. Ama sınavım vardı lys ondan diye düşünüyorum. Mesela şubat 7 de adet olmuştum ve ygs dönemi olduğundan 15 martta adet oldum. Bu da 10 mayıs ve sınav olduğundan 14 haziran oldu diye düşünüyorum. Aslında sorum şu. Bu anlattığım olaydan hamilelik olur mu? bir de bu kadar günlük adet gecikmesi adet gecikmesine girer mi? Yani hamilelik belirtisi olan adet gecikmesine.

biz nerden bilebiliriz? kanaman oldu diye kesin gebe değilsin diyemeyiz,sen şimdi farzet ki bir kadın doğum doktorunun polikliniğinden içeri girdin. şüpheli temasım oldu ama kanamam da oldu dedin. o yine senden gebelik testi isteyecektir. o kanama gerçekten adet mi,dış gebelik kanaması mı geçirilmiş bir düşük mü olduğunu ne bilsin.

Peki sizce temas şüpheli mi? 10 dk sonra ele 1 damla bulaşmış ve çeşitli yerlere deymiş bir eldeki sperm vajinadan içeri girerse hamilelik olabilir mi? Bir de bu dediğiniz dış gebelik kanaması ve düşük de ağrı olmaz mı? Ben de adet bittiği andan itibaren bütün adet belirtileri bitti. Şuan bundan önceki adetim üstünden 6 buçuk hafta geçti ve hiçbir ters giden birşey yok. Şuanda da beyaz akıntım geliyor.

?

Ne kadar gün gecikirse hamilelikten şüphelenilebilir

Şunu merak ettim aslında. Adet gecikmesinden sonra normal adet geliyorsa mesele biter mi?
Sen bu şüpheli ilişkiyi ne zaman yasadin
18 mayıs. Aslında ilişki derken tam birlikte olmadık. Göbeğine boşaldı hiç sürtünme temas olmadı. Eline 1 damla aldı 10 dk sonra bir yerlere elini sürdükten sonra parmağını vajinamdan içeri soktu.

Degilsindir anlattigin kadariyla gebe kalinmaz adette olmussun zaten
Şunu merak ettim aslında. Adet gecikmesinden sonra normal adet geliyorsa mesele biter mi? Yani geciktikten sonra ya hiç gelmeyecek kanama ya da gelirse üstüne görme mi olmak zorunda. Eğer geciktiği halde normal adet olduğuna eminsek konu kapanır mı?

Ah be kuzum keske hic izin vermeseymissin boyle bisi yapmasina suphe hic yok diyemem ama sperm sicak ortam olmadikca genellikle ölür. O yuzden ihtimal düşük ama hic yok diyemiyorum. Adetin normal her zaman nasi oluyosa ole gelirse problem yok. Haziran da adet oldun mu sen bu iliski yasandiktan sonra?

Yani işte normalde 11-12 gibi bekliyordum ama lys sınavım da vardı inanılmaz strestim. 14ünde adet oldum. Gerçek adetti. ÜStüne görme değildi yani. Merak ettiğim şu işte gecikmesine rağmen normal adet kanaması(üstüne basa basa her zamanki adet kanaması) olursam konu kapanır mı?

Yani işte normalde 11-12 gibi bekliyordum ama lys sınavım da vardı inanılmaz strestim. 14ünde adet oldum. Gerçek adetti. ÜStüne görme değildi yani. Merak ettiğim şu işte gecikmesine rağmen normal adet kanaması(üstüne basa basa her zamanki adet kanaması) olursam konu kapanır mı?

Ben bişey duymuştum çok eskiden duğruluk payı ne kadar bilmem abimi babamı hatrlamıyom banya havlusuna siliniyo sprmi bulaşıyo kızda duş alıp aynı havluya siliniyo kız hamile kalıyo kimse kıza inanmıyo denea yapılıyo çocuk abiden çıkıyo herkes şokta tani ..
şimdi sen parmaklatmılsın orana burana sürttürmüşsün kalma ihtimalin bu kıza göre %90 yani

O sitreste nasılda o aklınıza geldi hemde kızsın kınamıyorum Rabbim hidayet versin diyorum

ciddi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…