Sevgilim var. Aslında tam beraber olmadık. Kısaca anlatmak gerekirse hiç birleşme olmadı. Sürtünme de. Göbeğine boşaldı 1 2 kere değdi. Sonra çeşitli yerlere dokundu ve 10-15 dk sonra vajinamdan parmağını içeri soktu. Aslında kime sorsam hayır ihtimal yok diyor ama çok korkuyorum. Test yapamam. Sonradan ortaya çıkmasından korkuyorum. Dediğim gibi tamamen diğer adetlerimle aynıydı. Sadece normal adet beklentimden 2-3 gün gecikti. Ama sınavım vardı lys ondan diye düşünüyorum. Mesela şubat 7 de adet olmuştum ve ygs dönemi olduğundan 15 martta adet oldum. Bu da 10 mayıs ve sınav olduğundan 14 haziran oldu diye düşünüyorum. Aslında sorum şu. Bu anlattığım olaydan hamilelik olur mu? bir de bu kadar günlük adet gecikmesi adet gecikmesine girer mi? Yani hamilelik belirtisi olan adet gecikmesine.Hamile değilsin mevsimsel değişiklik ayrıca evli misin yoksa beraber olduğun biri mi var süpheleniyorsun
?Hamile değilsin mevsimsel değişiklik ayrıca evli misin yoksa beraber olduğun biri mi var süpheleniyorsun
?Sevgilim var. Aslında tam beraber olmadık. Kısaca anlatmak gerekirse hiç birleşme olmadı. Sürtünme de. Göbeğine boşaldı 1 2 kere değdi. Sonra çeşitli yerlere dokundu ve 10-15 dk sonra vajinamdan parmağını içeri soktu. Aslında kime sorsam hayır ihtimal yok diyor ama çok korkuyorum. Test yapamam. Sonradan ortaya çıkmasından korkuyorum. Dediğim gibi tamamen diğer adetlerimle aynıydı. Sadece normal adet beklentimden 2-3 gün gecikti. Ama sınavım vardı lys ondan diye düşünüyorum. Mesela şubat 7 de adet olmuştum ve ygs dönemi olduğundan 15 martta adet oldum. Bu da 10 mayıs ve sınav olduğundan 14 haziran oldu diye düşünüyorum. Aslında sorum şu. Bu anlattığım olaydan hamilelik olur mu? bir de bu kadar günlük adet gecikmesi adet gecikmesine girer mi? Yani hamilelik belirtisi olan adet gecikmesine.
Sen bu şüpheli ilişkiyi ne zaman yasadinNe kadar gün gecikirse hamilelikten şüphelenilebilir
18 mayıs. Aslında ilişki derken tam birlikte olmadık. Göbeğine boşaldı hiç sürtünme temas olmadı. Eline 1 damla aldı 10 dk sonra bir yerlere elini sürdükten sonra parmağını vajinamdan içeri soktu.Sen bu şüpheli ilişkiyi ne zaman yasadin
Şunu merak ettim aslında. Adet gecikmesinden sonra normal adet geliyorsa mesele biter mi? Yani geciktikten sonra ya hiç gelmeyecek kanama ya da gelirse üstüne görme mi olmak zorunda. Eğer geciktiği halde normal adet olduğuna eminsek konu kapanır mı?Degilsindir anlattigin kadariyla gebe kalinmaz adette olmussun zaten
Şunu merak ettim aslında. Adet gecikmesinden sonra normal adet geliyorsa mesele biter mi?
18 mayıs. Aslında ilişki derken tam birlikte olmadık. Göbeğine boşaldı hiç sürtünme temas olmadı. Eline 1 damla aldı 10 dk sonra bir yerlere elini sürdükten sonra parmağını vajinamdan içeri soktu.
Yani işte normalde 11-12 gibi bekliyordum ama lys sınavım da vardı inanılmaz strestim. 14ünde adet oldum. Gerçek adetti. ÜStüne görme değildi yani. Merak ettiğim şu işte gecikmesine rağmen normal adet kanaması(üstüne basa basa her zamanki adet kanaması) olursam konu kapanır mı?
O sitreste nasılda o aklınıza geldi hemde kızsın kınamıyorum Rabbim hidayet versin diyorumYani işte normalde 11-12 gibi bekliyordum ama lys sınavım da vardı inanılmaz strestim. 14ünde adet oldum. Gerçek adetti. ÜStüne görme değildi yani. Merak ettiğim şu işte gecikmesine rağmen normal adet kanaması(üstüne basa basa her zamanki adet kanaması) olursam konu kapanır mı?
ciddi misinBen bişey duymuştum çok eskiden duğruluk payı ne kadar bilmem abimi babamı hatrlamıyom banya havlusuna siliniyo sprmi bulaşıyo kızda duş alıp aynı havluya siliniyo kız hamile kalıyo kimse kıza inanmıyo denea yapılıyo çocuk abiden çıkıyo herkes şokta tani ..
şimdi sen parmaklatmılsın orana burana sürttürmüşsün kalma ihtimalin bu kıza göre %90 yani