- 15 Ağustos 2024
- 1.325
- 1
- 462
- 38
- Konu Sahibi nisanurs98
-
14 gün sonra kuzumYumurtlamadan kaç gün sonra âdet beklenir benim yumurtlama 24 Aralık
Yarın 14.gun14 gün sonra kuzum
Yarın 14.gunYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ekstra bir yumurtlama yaşanmadıysa pcos vs yoksa
Senin de benimde yarın olmamız lazım yumurtlamaya göreYarın 14.gun
Evett bakalım ne olcak geçen ay 25.gundee olmuştum o yüzden bugün bekledim ama gelmediSenin de benimde yarın olmamız lazım yumurtlamaya göre
Bende yarın bekliyorum büyük ihtimal olurumdaEvett bakalım ne olcak geçen ay 25.gundee olmuştum o yüzden bugün bekledim ama gelmedi
Belirti varmıBende yarın bekliyorum büyük ihtimal olurumda
Memelerim can çekişiyo eğilirken bile uçları çok acıyo ve midem bulanıyo gibi sıyrılıyo gibi birşey oluyo anlamadımBelirti varmı
Benim göğüslerim öyle çok acımıyor sis sadece ve midem bulanıyor arada arada da ayaklarım üşüyor çok nadir kasıklarım da batma gibi oluyor sol tarafa doğru başka bişey yoj suanlikMemelerim can çekişiyo eğilirken bile uçları çok acıyo ve midem bulanıyo gibi sıyrılıyo gibi birşey oluyo anlamadım
Rabbim nasip etmiş olsun banada sanada isteyen herkese inşallahBenim göğüslerim öyle çok acımıyor sis sadece ve midem bulanıyor arada arada da ayaklarım üşüyor çok nadir kasıklarım da batma gibi oluyor sol tarafa doğru başka bişey yoj suanlik
Aminnn inşallah tez zamanda kolaylıklaRabbim nasip etmiş olsun banada sanada isteyen herkese inşallah
İnşallah kuzumAminnn inşallah tez zamanda kolaylıklayarın sabah ilk idrarla yapicamm inşallah pozitiftir
Ölcem midemin bulantısından yanmasından ekşimesinden sol kasığımada ağrı giriyo ara araAminnn inşallah tez zamanda kolaylıklayarın sabah ilk idrarla yapicamm inşallah pozitiftir
Sende bir test yapsaydın keşke ne olurnne olmaz adetle hamilelik belirtileri aynı,bende belirti yok öyleÖlcem midemin bulantısından yanmasından ekşimesinden sol kasığımada ağrı giriyo ara ara
Ben çok test yaptım en son cumartesi günü yaptım dahada yapmadım bakalım yarın dr. Randevusuna gidijce kan veririm tmm derseSende bir test yapsaydın keşke ne olurnne olmaz adetle hamilelik belirtileri aynı,bende belirti yok öyle
Hadi bakalım hayırlısı adete ne kadar var pekiBen çok test yaptım en son cumartesi günü yaptım dahada yapmadım bakalım yarın dr. Randevusuna gidijce kan veririm tmm derse
Yumurtlamaya göre yarın normale göre 3 gün sonraHadi bakalım hayırlısı adete ne kadar var peki
Hadi bakalım adet gelene kadar ümit varYumurtlamaya göre yarın normale göre 3 gün sonra
Aynen öyleHadi bakalım adet gelene kadar ümit var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?