- 1 Eylül 2023
- 2.399
- 613
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Flo adlı regl takvimini kullan kuzum çok iyi oKızlar lutfen bana biri adet hesaplamayı düzgün anlatsın ben işin icinden çıkamıyorum çünkü , bakın adet dongum resmini attım bu şekilde şimdi benim bu ay hangi gün adet olmayı bekliyor olmam gerekiyor geçen ay 25.gunde olmuştum bugün 25.gun olmadım adet bir gün gecikmiş mi oluyor anlamadım lütfen yardım .. önceden 28 günde bir adet olurdum şuan hep değişiyor
Benim hiç o kadar sürmez ki ama adetimi hesaplayamiyorum ne zaman olucam diyeNet 35 gün bekle
Yıllardır hep bunu kullandım tüm bilgilerim var onu da kullanayım olmadı benim adet duzensizlesiyor sanırım şimdi benim adet tarihim ne zaman bilmiyorum nornalde geçen aya nazaran bugün olmam gerekiyorduFlo adlı regl takvimini kullan kuzum çok iyi o
Valla takvimden pek birşey anlamadım ama son adet tarihin ne ? Söyle öyle hesaplayayımYıllardır hep bunu kullandım tüm bilgilerim var onu da kullanayım olmadı benim adet duzensizlesiyor sanırım şimdi benim adet tarihim ne zaman bilmiyorum nornalde geçen aya nazaran bugün olmam gerekiyordu
İşte o yüzden 35 gün bekle dedim. Yada en fazla kaç günde bir regl oluyorsan ona +7 ekle 7 gün gecikme normal karşılanır ama üstü normal değildirBenim hiç o kadar sürmez ki ama adetimi hesaplayamiyorum ne zaman olucam diye
Böyle diyorFlo adlı regl takvimini kullan kuzum çok iyi o
Test yapsana ozamannnBöyle diyor
12 Aralık son adet tarihimValla takvimden pek birşey anlamadım ama son adet tarihin ne ? Söyle öyle hesaplayayım
Yaptım dün ve bugün hep silik çıktı bidaha yapcam yarın testlere güvenemiyorumTest yapsana ozamannn
Ben doğru düzgün gecikme hiç yaşamadım canım adet takvimini attım her ay yazıyor orsa kaç günde bir olduğum ondan kafam karıştı baya Yeni uygulamada da böyle yazıyor 1 yıllık adetimi girdim uygulamayaİşte o yüzden 35 gün bekle dedim. Yada en fazla kaç günde bir regl oluyorsan ona +7 ekle 7 gün gecikme normal karşılanır ama üstü normal değildir
Başladığı gün 12 aralık dimi ?12 Aralık son adet tarihim
Eğer başlanıcı 12 aralıksa benden birgün önce olmuşsun regl tarihin geçmemiş daha 28 günde bir oluyosan eğer 3 gün var regl olmana12 Aralık son adet tarihim
Evet canım başladigi günBaşladığı gün 12 aralık dimi ?
Kaç günde bir olduğum belli olmuyor geçen ay 25.gunde oldum mesela bugün 25.gun olmadım değişiyor o yüzden hesaplayamiyorumEğer başlanıcı 12 aralıksa benden birgün önce olmuşsun regl tarihin geçmemiş daha 28 günde bir oluyosan eğer 3 gün var regl olmana
Anladım canım aynı benim gibi işte senindeKaç günde bir olduğum belli olmuyor geçen ay 25.gunde oldum mesela bugün 25.gun olmadım değişiyor o yüzden hesaplayamiyorum
Yumurtlamaya görede yarın regl olmam lazım benidmeKaç günde bir olduğum belli olmuyor geçen ay 25.gunde oldum mesela bugün 25.gun olmadım değişiyor o yüzden hesaplayamiyorum
Evett aynen öyle malesefAnladım canım aynı benim gibi işte seninde25 le 29 gün arası oluyo normali 28 gün yarın 26. Gün oluyor
Yumurtlamadan kaç gün sonra âdet beklenir benim yumurtlama 24 AralıkYumurtlamaya görede yarın regl olmam lazım benidme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?