- Konu Sahibi SaskinAnne
-
merak etme çoğu hamilelerde adet dönemi oldugu zaman normal sancılar oluyormus ilk zamanlarda bende de oldu.adet sancıları normal şekilde oluyor ama 3 aydan sonra kalmıyor
Canım hamileykende aynı adet sancısı gibi oluyor ayırt etmesi çok zor.
Merhaba merak ettim de gebemiymissiniz acaba ozaman. Birde suan 3haftalik gebelik gorunuyo profiliniz de. Kan testi falan yaptırdınız da mi belli oldu. Bende ayni durumdayimda kan testinde cikar mi acaba yaptirsamama maalesef bu sabah yaptıgım test negatifti
Hamile degilim yani su an icin degilim hamilelik takvimini motive olmak icin ekliyorum profileMerhaba merak ettim de gebemiymissiniz acaba ozaman. Birde suan 3haftalik gebelik gorunuyo profiliniz de. Kan testi falan yaptırdınız da mi belli oldu. Bende ayni durumdayimda kan testinde cikar mi acaba yaptirsam
Daha sonra hamile kaldın mı canımTestin pozitif mimelinam
Yok hayirDaha sonra hamile kaldın mı canım
merhaba arkadaslar
ben bat'a 6 gün kala yogun kasık agrısı sebebi ile test yaptim cok silik 2.çizgi çıktı test markası oncomed tabi aylardır olmayınca test bozuktur diye düsündüm ama aynı markayı ertesı gün tekrar yaptıgımda bu defa cızgı yine silik ama bir öncekine göre daha netti. Adet agrılarımda var testin bozuk olma ıhtimali vardır degilmi? Keske dogru olsa
En kısa zamanda hepimiz kavuşuruz inşallah meleklerimize.. bende iki yıllık evliyim olmuyor..Yok hayir
6 yil oldu artik cok umursamiyorum nasipEn kısa zamanda hepimiz kavuşuruz inşallah meleklerimize.. bende iki yıllık evliyim olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?