- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- Konu Sahibi SaskinAnne
Amin canım bak sana bişey anlatmak istiyorum 6 yıl dediğin için aklıma geldi. Benim kuzenim 6 yıldır evli ve hep bebek istediler ama olmadı. Klomen denediler bi sürü bitki denediler ebeye gittiler durumları iyi deil diye aşılama ya da tüp bebek yapamadılar an son birilerinden borç alıp aşılama deneyeceklerdi. Kuzenim eşi birgün kusmaya başlamış adeti geçeli bir hafta olmuş ama alışkın oldukları için hiç gebeliğe yormamışlar. Bakmışlar olacak gibi değil acile gitmişler doktor sormuş tabi haliyle bir kan testi yapalım demiş tabi benim kuzenimde hiç umut yok. Kuzenim anlatıyor 1 saat sonra gitmişler ama umutsuz. Bakmışlar kız gülüyor ben bişey diyemem doktora sorun demiş kuzenim ilk kez negatif değil de doktora sorun cevabı almış. Ama nasıl heyecanlı nasıl mutlu olmuş daha sonra doktora gitmişler ve 6 haftalik hamileymiş. Şimdi doğuma gün sayıyor ayına girdi :) ve hiç gebe kalmadı 6 yıl boyunca bir sebep yokken. Belki sana da burayı okuyanlara da umut olur canım :) hep olumlu düşün olur mu :)6 yil oldu artik cok umursamiyorum nasip
Allah nasip etsin her isteyene