Adet gününe 6 gün kala idrar testi dogru sonuç verirmi?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
41
merhaba arkadaslar
ben bat'a 6 gün kala yogun kasık agrısı sebebi ile test yaptim cok silik 2.çizgi çıktı test markası oncomed tabi aylardır olmayınca test bozuktur diye düsündüm ama aynı markayı ertesı gün tekrar yaptıgımda bu defa cızgı yine silik ama bir öncekine göre daha netti. Adet agrılarımda var testin bozuk olma ıhtimali vardır degilmi? Keske dogru olsa

Iki bozuk test ayni markada olsa sizi bulduysa bu sansinizdan dolayi tebrik ederim :KK1: bence testleriniz bozuk degil yani ikinci yapisinizda daha da koyu oldugunu yazmissiniz yarin baska markayla tekrar deneyin ve dayanabilirsenizde adet gununuzde ya da gecince kan tahlili yaptirin..bat iniza 6 gun varmis ama gebelik olmadan 2 kez pozitif cikmazzzz :KK49::KK49: simdiden hayirli ugurlu olsun

• Beğen
Reactions: iiz
Canım ben yanlış oldugunu düşünmüyorum çok uzun süredir test yaptım silik ikinci çizgi asla çıkmadı.İnşaallah bebegin seninledir dualarım seninle. Kan testi yaptırsan sonucu almış olursun.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

ben 20 kasım da doğum yaptım,2,5 aylık kızım var.ben çocuk yapmayı düşünmüyordum ama adetimi 4 gün geçmişken test yaptım var çıktı.test yapmadan 10 gün önce filanda sürekli idrara çıkma hissi halsizlik yorgunluk belirtileri oluyor % 90 hamilesin diye düşünyorum.

ama cok adet agrım var bugün basladı

merak etme çoğu hamilelerde adet dönemi oldugu zaman normal sancılar oluyormus ilk zamanlarda bende de oldu.adet sancıları normal şekilde oluyor ama 3 aydan sonra kalmıyor :KK66:

merak etme çoğu hamilelerde adet dönemi oldugu zaman normal sancılar oluyormus ilk zamanlarda bende de oldu.adet sancıları normal şekilde oluyor ama 3 aydan sonra kalmıyor :KK66:

keşke hamile olsam inanmak istiyorum aynı testi eczacı yine yap dedi ama su ictim cok cıkmazsa dedım ve aynı markanın testi negatif cıktı kahvaltıdan 1 saat sonra

Canım hamileykende aynı adet sancısı gibi oluyor ayırt etmesi çok zor.

Merhaba merak ettim de gebemiymissiniz acaba ozaman. Birde suan 3haftalik gebelik gorunuyo profiliniz de. Kan testi falan yaptırdınız da mi belli oldu. Bende ayni durumdayimda kan testinde cikar mi acaba yaptirsam
Hamile degilim yani su an icin degilim hamilelik takvimini motive olmak icin ekliyorum profile
Neyse konuyu actigimi dahi uunutmuşum üstünden nerdeyse 3 yil gecmis ne aci degilmi
Ben bu testleri yaptigimi hatırlıyorum evet silik çıkmıştı test hatta 1 defa hamilelik gecirdim bak onu da ayni markanin testi ile öğrenmiştim neyse test yaptiktan 2 gun sonra cok siddetli kanamam oldu doktoruma soylemistim beta hcg yaptirmadim diye kızmıştı bana

merhaba arkadaslar
ben bat'a 6 gün kala yogun kasık agrısı sebebi ile test yaptim cok silik 2.çizgi çıktı test markası oncomed tabi aylardır olmayınca test bozuktur diye düsündüm ama aynı markayı ertesı gün tekrar yaptıgımda bu defa cızgı yine silik ama bir öncekine göre daha netti. Adet agrılarımda var testin bozuk olma ıhtimali vardır degilmi? Keske dogru olsa

Olabilir diye düşünüyorum çok kişi böyle 4 gün felan kala öğreniyor sizinde doğru olabilir.Yinede bir kan verip emin ol derim.

İnş hamişsindir

X