slm benimde adetimin üstünden 12 gün geçti 3 defa test yaptım hep negatif çıktı.hamilemiyim değilmiyim bilmiorum..
aynen bende oyleyim 12 gun oldu hala olmadim ama testte de bisey cikmadi. hic agrim falan da yok sizin var mi..
arkadaslar benımde bugun 13 gun oldu gecıkmem..
hala bısey yok test yapmıstım negatıf cıkmıstı
arada böyle adet oldum gıbı hıssıne kapılıp wc gıdıom bakıyom hıcbısey yok
allla alllaaaaaa
benimde son adet tarihim 26 ekimdi...hala adet olmadim..hayirlisi olur insallah...
testi ne zaman yapmistn. agrin var mi arkadas.. ins. hepimzn dilegi gercek olur..
gecmis olsun..
benim hala belli degil ne adet ne gebelik. agri yada sanci varmiydi sende.
slm benim size bi sorum olacak benim adetim hep ayın 5. de oluyordu 10 gün geçti daha bişi yok arada bi ağrı ve kasılma oluyo o kadar 5. günü test yaptım bişey çıkmadı 8.günü kan testi yaptırdım ondada bişey çıkmadı acaba daha beklemem mi gerekiyordu erken mi davrandım test için bu arada testi sağlık ocağında yaptırdım
Allah'ım yardım et bana valla Allah isteyen herkese bu sevgiyi versn öncelikle ama banada kimse kızmasın adet günümden dün tam 9 gün geçmişti evde test yaptım 2 tane kapkalın kırmızı çicgi çıktı eyvahedigeldismile yarında doktora gidicem inşallah hamile değilimdir şuan anne olmaya hiç hazır değilim Allahım gücüne gitmesin ama istemiyorum ne ypıcam bilmiyorum eğer öyleyse biile aldırmayı düşünüyorum sonrasında sorun olur mu acaba ???? cvp yazın lüffeeeeeennnnnn
Allah'ım yardım et bana valla Allah isteyen herkese bu sevgiyi versn öncelikle ama banada kimse kızmasın adet günümden dün tam 9 gün geçmişti evde test yaptım 2 tane kapkalın kırmızı çicgi çıktı eyvahedigeldismile yarında doktora gidicem inşallah hamile değilimdir şuan anne olmaya hiç hazır değilim Allahım gücüne gitmesin ama istemiyorum ne ypıcam bilmiyorum eğer öyleyse biile aldırmayı düşünüyorum sonrasında sorun olur mu acaba ???? cvp yazın lüffeeeeeennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?