esra gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlerin başına
benim adetim tam 10 gün gecikti bugün.. 3 gün geçtiğinde evde test yaptım pozitif çıktı... gittim ertesi gün kan testi yaptırdım 0.02 negatif.. ve bugünn gittim tekrar kan testi yaptırdımm pozitiff yani hamileymmmm Allah tüm isteyenlere nasip etsin ama testi yaptrdığınız yeri değişin bence ..ben farklı bi merkezde yaptırdmm ve ilk yaptırdım yer özel di..
slm ben en son 28 martta regl oldum ondan beri görmüyorum.dün dr gittim özel biyerdi test yaptı kana negatif çıktı.adet söktürücü verdi.dün başladım ama yazını okuyunca çok şaşırdım.ama bana ultrasondada baktı rahimde kalınlık var dedi ama oda adet görmediğinden olabilir dedi.napsam yarın tekrar yaptırsammı acaba?yardımınıza iht. Var
[ı]bumişim daha yokmu gelen benimde yok yaaaa ama ben test yapamıyorum cesaretim yok beklemedeyim [/ı]
slm ben en son 28 martta regl oldum ondan beri görmüyorum.Dün dr gittim özel biyerdi test yaptı kana negatif çıktı.adet söktürücü verdi.Dün başladım ama yazını okuyunca çok şaşırdım.Ama bana ultrasondada baktı rahimde kalınlık var dedi ama oda adet görmediğinden olabilir dedi.Napsam yarın tekrar yaptırsammı acaba?yardımınıza iht. var
adet gününden 10gün ve daha fazla gecen arkadaşlar .
Adetımden 1gun gectı test yaptım çokçok ince bı çizgi çıktı.
Dunde 2farklı yerde kan testı yaptırdım bırınde 2 çıktı bırınde 0.177 çıktı.2ye guvenıpte haraekt etseydım galıba yenı başlayan bi gebelık deyıpumıtlencektım.sonra başka bıyerde yenıden yaptırdık testı.sonuç daha bı dusuk çıktı.
Nıye böle oldukı.
Adeti 10gun ve daha fazla gecn arkadaşlr gelın burda paylaşalım bizde.
Buarda adetıme 3 4 gun kala ultrasona gırdım karın ve kasık agrım vardı çunku.orda kıst falan olmadını da gördum.
şimdi kistvarda mı gecıktı de dıyemıyorum.şuan için gebelık olmaıdnıda bılıyorum.
Benım gibi olan sonradan hamile oldugunu ögrenen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?