Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik var gibi duruyor kan testi yapıp öğrenebilirsiniz benceMerhaba kızlar adet olmam gereken günde test yaptım silik çıktı resmî aşağıda bakar mısınız böyle olupta adet olan var mı
Hamilesin benceeMerhaba kızlar adet olmam gereken günde test yaptım silik çıktı resmî aşağıda bakar mısınız böyle olupta adet olan var mı
İnşallah canım teşekkür ederimhamilesinn hayirli ugurlu olsun![]()
Tamam inşallah netleştirelim hemen sizinle paylaşırım canımHamilesin benceeyarın kan ver netleşsin. Sonra bize de taktik ver
![]()
Aynen ama tereddütte kaldım çünkü belim çok ağrıyorHamilelik var gibi duruyor kan testi yapıp öğrenebilirsiniz bence
Canım bilemeyiz çünkü kimyasal da olabiliyor tutunursa gebelik oluyor tutunmazsa kimyasal yani şuan döllenme var ama devamı için biraz bekleyip görebilirsin betaya göre insallaj vardırSanki adet olacakmışım gibi hissediyorum bel ağrısı kasık ağrısı ayaklarda üşüme bu normal mi acaba lütfen![]()
Anladım çok teşekkür ederimCanım bilemeyiz çünkü kimyasal da olabiliyor tutunursa gebelik oluyor tutunmazsa kimyasal yani şuan döllenme var ama devamı için biraz bekleyip görebilirsin betaya göre insallaj vardır
Aynen kan vereyim en iyisiHamileliğin ilk haftalarında zaten kasık ağrısı bel ağrısı regl olacakmış gibi bir ağrı oluyor kan verin çıkar
Benim testime de bakar mısınız silik çıkıyor sürekli reglime 2 gün kaldı marka Laboquickhamilesinn hayirli ugurlu olsun![]()
evet gördüm bende silik bir cizgiBenim testime de bakar mısınız silik çıkıyor sürekli reglime 2 gün kaldı marka Laboquick
Eki Görüntüle 3575805
Evet yarın sabah tekrar yapacağım inşallah yanıltmaz burda bi arkadaş bu marka bozuk gösteriyor yanıltıyor yazdı biraz kafam karıştı inşallah benim yanıltmaz siz ne dersiniz sizce bozuk olabilir mi Laboquick kaset test markaevet gördüm bende silik bir cizgiyarın sabah tekrar yapın daha belirgin olur o cizgi
![]()
Bel ağrısı hamilelikte de olabiliyorAynen ama tereddütte kaldım çünkü belim çok ağrıyor
ben o markayı bilmiyorum ama yanlış değildir bence sende umutlu bak ben gördüm silik cizgiEvet yarın sabah tekrar yapacağım inşallah yanıltmaz burda bi arkadaş bu marka bozuk gösteriyor yanıltıyor yazdı biraz kafam karıştı inşallah benim yanıltmaz siz ne dersiniz sizce bozuk olabilir mi Laboquick kaset test marka
Çok teşekkür ederim inşallah vardır . Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben o markayı bilmiyorum ama yanlış değildir bence sende umutlu bak ben gördüm silik cizgi![]()
Amin canım sende beni bu dua'n ile mutlu ettin haberlerini bekliyorum burda paylaşÇok teşekkür ederim inşallah vardır . Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahiçime su serptiniz