Adet gününde test yaptım silik çıktı

Ewinaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
11
6
1
36
Merhaba kızlar adet olmam gereken günde test yaptım silik çıktı resmî aşağıda bakar mısınız böyle olupta adet olan var mı

Eklentiler

• IMG_2415.webp
    IMG_2415.webp
    132,2 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_2414.webp
    IMG_2414.webp
    105 KB · Görüntüleme: 162
Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum bel ağrısı kasık ağrısı ayaklarda üşüme bu normal mi acaba lütfen 🥺

Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum bel ağrısı kasık ağrısı ayaklarda üşüme bu normal mi acaba lütfen 🥺
Canım bilemeyiz çünkü kimyasal da olabiliyor tutunursa gebelik oluyor tutunmazsa kimyasal yani şuan döllenme var ama devamı için biraz bekleyip görebilirsin betaya göre insallaj vardır

Hamileliğin ilk haftalarında zaten kasık ağrısı bel ağrısı regl olacakmış gibi bir ağrı oluyor kan verin çıkar

evet gördüm bende silik bir cizgi☺️ yarın sabah tekrar yapın daha belirgin olur o cizgi🫶🏼
Evet yarın sabah tekrar yapacağım inşallah yanıltmaz burda bi arkadaş bu marka bozuk gösteriyor yanıltıyor yazdı biraz kafam karıştı inşallah benim yanıltmaz siz ne dersiniz sizce bozuk olabilir mi Laboquick kaset test marka

Evet yarın sabah tekrar yapacağım inşallah yanıltmaz burda bi arkadaş bu marka bozuk gösteriyor yanıltıyor yazdı biraz kafam karıştı inşallah benim yanıltmaz siz ne dersiniz sizce bozuk olabilir mi Laboquick kaset test marka
ben o markayı bilmiyorum ama yanlış değildir bence sende umutlu bak ben gördüm silik cizgi☺️

Back
X