E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ayyy canımm silik miiiiii hemen yap bence canım yaaa.ben senin yerinde olsam dayanamam valla ya...ay inşallahhhh hadi al testi de gel yap noolursunnnnn bence varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kadrişcim bizim topikte ararken burda buldum senikaydirigubbakcemile3
gelmemiş canım kırmızların,hadi inşallah hamilesindir,test yaptığın günden beri 4 gün geçmiş canım,sen o zaman biraz erken yapmış olabilirsin,belki geç döllenmedir,bi test daha alıp yapıver canım,yine çıkmazsa,biraz daha bekleyip,kan testi yaptırırsın,ay çok heyecanlandım,hadi canım,iyi haberlerini bekliyoruz....
canım benimde adetim 2 gün gecikti daha idrar testinde çıkmaz diye bende bi kaç gün bekliyip yapmak istiyom testi ama dayanamıyorumda belki şimdi yaparsan negatif çıkabilir bence bi kaç gün geçsin pazartesi yap bence bende bekliyecem çünki.
canım, benim arkadaş 5 haftalık hamileydi kan testinde çıkmamıştı, 6. Haftadan sonra belli oldu bebişi,
geç döllenme olmuştur belki bu hafta sonunu bi atlat istersen p.tesi kan yaptır çıkar,
belki bu ay beklenti içindesinya psikolojik olarakda geciktiriyo olabilirsin lütfen stres yapma düşünme canım, ben ne zaman gecikip israr yada kan testi yapsam kırmızılar ertesi gün mutlaka geliryor oda benim şansızlığım
allahım inşallah hamişsindir canımmmm, çok merak ediyorum seni hayırlı haberler ver kızzzz.
canım bende adeti 2 gün geçmiş olmasına rağmen negatif görmüştüm ama kanda öğrenmiştim sende biri de silik çıkmış hadi hayırlısı inşallah hamilesindir
canım bitest daha alırım almasına da negatıf çıkarsa dıye korkuyorum şimdi en azından bı umit var bide kırmızıları görmk negatıf çıktıgını görmekten daha az acıtıyo canımı artık
çok iyi anlıyorum seni canım,malesef her ay yaşadığımız aynı acı,
ama unutmaki kırmızılar gelmediği sürece umut var demektir,sen bi test daha yap,negatif çıksa bile umut etmeye devam,burda adet olduktan sonra bile hamile olduğunu öğrenenler oldu biliyosun tatlım,o yüzden böyle kendini yiyip bitirmektense bi kere daha test yap,beklemek ne zordur çok iyi bilirim
inşallah hayırlı haberler verirsin canım olmazsada boşver takma benimde 1 günüm kaldı olmazsa yapacak bişey yok denemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?