Hayirli ugurlu olsun umarim bende bu ay gorurum bi cizgiyiİki farklı marka test yaptım tekrar
Sizin gebelik yok bence bukadar gecikmeye testin kiokirmizi cikmasi lazim bir kan verip adrt sonturucu kullaninYa bir çıkan bir çıkmayan testlerim var benim Kızlar cidden hangisine inancam şaşırdım gecikmem baya var ama anlamadım ya koyuyprum fotoları Sizde bi bakın Allah aşkına idrarımda koyu sarı su bir haftadır genelde ilk hafta gebelik oluşurken olabiliyormuş çünkü idrar testim de temiz temmuz 18 de regli oldum dahada olmadım sizde bi bakın nolur ya bişi diyin napmam lazım benim
Doktorum vermedi eylüldeki döngü zamanını bekle geç döllenme olabilir dedi bende bekliyorum sonradan böyle öğrenen çok var burda çok okudum 47 gün negatif çıkıp ertesi gün pozitif çıkan var bünyede farkediyomus ilginç ilginç şeyler duydum şu süreçteSizin gebelik yok bence bukadar gecikmeye testin kiokirmizi cikmasi lazim bir kan verip adrt sonturucu kullanin
Temmu18 regli olduğunu söyledin şimdiye kadar çıkması lazım amaBenimde bakanım olsa bi baksanız anlayanlar
Bilmiyorum kan vericem en iyisiTemmu18 regli olduğunu söyledin şimdiye kadar çıkması lazım ama
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirli ugurlu olsun umarim bende bu ay gorurum bi cizgiyi
Biliyorum çok zor bir durum benim bu ay 6. Ayım her ay bi moral bozukluğu bu ay dedim ki aman takmıcam olursada Allah tan olmazsada ve çizgiyi görmeme rağmen sanki her an regli olacmışım gibi geliyorBilmiyorum kan vericem en iyisi
Bende öyleyim sanırım biraz akısına bırakmak lazım çocuk olsun stresside engel yani psikolojik olarak etkiliyor doğru diyorsunBiliyorum çok zor bir durum benim bu ay 6. Ayım her ay bi moral bozukluğu bu ay dedim ki aman takmıcam olursada Allah tan olmazsada ve çizgiyi görmeme rağmen sanki her an regli olacmışım gibi geliyor
Aynen öyle olmaz ne alakası var diye düşünürdüm hep hiç bir sıkıntı yokken niye olmuyor diye düşünürken beklemedipim an da olduBende öyleyim sanırım biraz akısına bırakmak lazım çocuk olsun stresside engel yani psikolojik olarak etkiliyor doğru diyorsun
Darısı bana isteyenlere inşallah ne diyim Allah bilir hayırlısınıAynen öyle olmaz ne alakası var diye düşünürdüm hep hiç bir sıkıntı yokken niye olmuyor diye düşünürken beklemedipim an da oldu
Amin inşallahDarısı bana isteyenlere inşallah ne diyim Allah bilir hayırlısını
Kızlar benim testlere de bakarmısınız alttakini yeni yaptım 2 gün var Ben en üstdekinde birde kaset testde hafif çizgi gördüm
Resimde çok fazla belli olmuyorDuyarlılığı mı farklı acaba ilk test 2,3 DKK içinde belirdi durdukça koyulaştı öbürlerinde de görüyorum ama çok silik hayalet gibi karın ağrım göğüs ağrım baş ağrım hafif bulantım var yumurlama gününün 1 gün 9ncesi korunmasız ilişkim oldu ikilemde kaldım açıkcası
İnşallah canım hamilesindirBen pembe pembe hafif bir lekelenme yaşıyorum demin gördüm bakalım nolcak adetmi yoksa öyle geçecek mi Kızlar dua edin
İnşallah inşallah ayaklarımda şişme de var ya bu gün bi tuhafım içten içe bulantım var ayaklarım şişti dokununca nasıl rahatlıyorum anlatamamİnşallah canım hamilesindir
Bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına bizede dua et bol bol lütfenKızlar kan sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?