Adet günümde silik çizgi çıktı

merhabalar benim testim sabah böyle çıktı yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2023-09-13 saat 09.17.17.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba aynen 47gun oldu bugün dün kan verdim 0.26 ultrasonda da yok.nerdeyse iki aydır belirtilerim devam ediyor ve karnım 4aylik gibi şişti.kafayi yiyeceğim.siz ne durumdasiniz

Merhaba aynen 47gun oldu bugün dün kan verdim 0.26 ultrasonda da yok.nerdeyse iki aydır belirtilerim devam ediyor ve karnım 4aylik gibi şişti.kafayi yiyeceğim.siz ne durumdasiniz
Valla bende aynıyım hala karnım kocaman oldu şişlikten ölcem artık ama tarlusal aldım kullanmayada nedense hiç içim el vermiyor ya

Valla bende aynıyım hala karnım kocaman oldu şişlikten ölcem artık ama tarlusal aldım kullanmayada nedense hiç içim el vermiyor ya
Bana da Dr um ilaç yazayım istersen dedi ama emzirdigim için istemedim.hadi emzirme geciktiriyo desem o kadar belirti neden oluyo? Bı sürü soru var cevaplayamadigim..Sağ kasigim bı buçuk aydır ara ara agriyo ve bacağıma vuruyo, ömrümde olmamıştır bu.(kızıma hamileyken oluyodu o dönem hariç)neredeyse 3. Adet zamanım gelecek hala olmuyorum.Hamile değilsin düşünme artık diye kesin kestirip atamıyorum içimde tuhaf bı his var ya ..Sende aynı dusunuyo musun canım yoksa emin misin hamile olmadığına

Valla benimde 3.ncu döngüm geliyo nerdeyse ama hala içimde bi his hamileymişim gibi karnımın içinde kasıklarımda ağrı batma akıntı kahverengi leke geldni 2 gün Sonra hiçbiri yok ama kanda negatif bana tarlusal aldım ama kullanamıyorum içim bi tuhaf huzursuzum yani ilaç konusunda kullanmak içimden gelmiyor bi türlü uyku hali yorgunluk karnımda kasıklarımda ağırlık bazen içten içe bulantı vs bide alıntı falan anlamadım ama hala olmadım içimde de hala bi şüphe acaba ya diyorum ilacı kullanırsam varsa bişi olursa vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…