Adet günümde silik çizgi çıktı

Ya bir çıkan bir çıkmayan testlerim var benim Kızlar cidden hangisine inancam şaşırdım gecikmem baya var ama anlamadım ya koyuyprum fotoları Sizde bi bakın Allah aşkına idrarımda koyu sarı su bir haftadır genelde ilk hafta gebelik oluşurken olabiliyormuş çünkü idrar testim de temiz temmuz 18 de regli oldum dahada olmadım sizde bi bakın nolur ya bişi diyin napmam lazım benim
Sizin gebelik yok bence bukadar gecikmeye testin kiokirmizi cikmasi lazim bir kan verip adrt sonturucu kullanin

Sizin gebelik yok bence bukadar gecikmeye testin kiokirmizi cikmasi lazim bir kan verip adrt sonturucu kullanin
Doktorum vermedi eylüldeki döngü zamanını bekle geç döllenme olabilir dedi bende bekliyorum sonradan böyle öğrenen çok var burda çok okudum 47 gün negatif çıkıp ertesi gün pozitif çıkan var bünyede farkediyomus ilginç ilginç şeyler duydum şu süreçte

Biliyorum çok zor bir durum benim bu ay 6. Ayım her ay bi moral bozukluğu bu ay dedim ki aman takmıcam olursada Allah tan olmazsada ve çizgiyi görmeme rağmen sanki her an regli olacmışım gibi geliyor
Bende öyleyim sanırım biraz akısına bırakmak lazım çocuk olsun stresside engel yani psikolojik olarak etkiliyor doğru diyorsun

Bende öyleyim sanırım biraz akısına bırakmak lazım çocuk olsun stresside engel yani psikolojik olarak etkiliyor doğru diyorsun
Aynen öyle olmaz ne alakası var diye düşünürdüm hep hiç bir sıkıntı yokken niye olmuyor diye düşünürken beklemedipim an da oldu

Aynen öyle olmaz ne alakası var diye düşünürdüm hep hiç bir sıkıntı yokken niye olmuyor diye düşünürken beklemedipim an da oldu
Darısı bana isteyenlere inşallah ne diyim Allah bilir hayırlısını 🙏🌼

Kızlar benim testlere de bakarmısınız alttakini yeni yaptım 2 gün var reglime
IMG_20230906_153953.webp

Duyarlılığı mı farklı acaba ilk test 2,3 DKK içinde belirdi durdukça koyulaştı öbürlerinde de görüyorum ama çok silik hayalet gibi karın ağrım göğüs ağrım baş ağrım hafif bulantım var yumurlama gününün 1 gün 9ncesi korunmasız ilişkim oldu ikilemde kaldım açıkcası

Duyarlılığı mı farklı acaba ilk test 2,3 DKK içinde belirdi durdukça koyulaştı öbürlerinde de görüyorum ama çok silik hayalet gibi karın ağrım göğüs ağrım baş ağrım hafif bulantım var yumurlama gününün 1 gün 9ncesi korunmasız ilişkim oldu ikilemde kaldım açıkcası
Resimde çok fazla belli olmuyor

Kızlar kan sonucum

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-06-18-56-50-89_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2023-09-06-18-56-50-89_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 181
Ben pembe pembe hafif bir lekelenme yaşıyorum demin gördüm bakalım nolcak adetmi yoksa öyle geçecek mi Kızlar dua edin 🌼🙏

Back
X