• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günüm gecikti ama test yapmaya korkuyorum

Hande1166

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
110
120
103
İstanbul
merhaba arkadaslar
Ben bir bucuk senelık evlıyım ve 6. Aydan sonra cocuk ıstıyoruz. Genelde adetlerım hep duzensızdı ve cok kılo alıp veriyordum. Son zamanlar daha cok almıstım ve veremıyordum. Cocuk kararınaldıktan sonra kontrol ıcın doktora gıttım ve pco problemım oldugu ıcın adet duzensızlıgı yasadıgım ve kılo verırsem problemın kalmayacagını soyledı doktorum. Mayıs ayından berı 24 kılo verdım ve adetım tamamen duzene gırmıstı. Ta ki bu aya kadar. Son adet tarihim 4 eylul ve normalde 4 ekımde adet olmam gerektı. Olmayınca 10ekımde evde test yaptım ıkıncı cızgı bulanık olsa da sonuc pozıtıftı ertesı gun 11 ekımde beta hcg yaptırdım sonuc 0,52 yanı negatıf cıktı . Yıne adet olmayınca 17 ekımde tekrar test yaptırdım 0,96 cıktı yanı yıne negatif Bugun 30 ekım ve ben hala adet olmadım dıyeceksınız kı doktora gıt ama korkuyorum gıtmeye de . Kılolu zamanlarımda onkadar cok gıttım geldım kı her ay hamıle sanıyordum kendımı. Kan sonucumu alıp negatıf oldugunu gormek sanırım bende travma olusturdu. Bu arada adetım duzensızken bıle bu kadar uzun sure hıc olmamıstı. Test alıp yapmaya bıle korkuyorum. Sorum şu; forumda gec yumurtlama gıbı seyler okudum ve ıkı ay adet gormedıkten sonra gebe oldugunu anlayanlar var. Sızce de boyle bısey olabılır mı? Lutfen yardımcı olun

Back