- 17 Ocak 2018
- 881
- 431
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnAdet günüm bir kaç gündür hayalet çizgi çıkıyordu ihtimal vermedim bugün hemen idrarı damlatınca baya silikti şimdi ise görseldeki gibi kuruma çizgisi böyle olur mu?
İnşallah varsa tabi teşekkür ederimHayırlı olsunn
ben gördüm kan verin sonuç kesinleşsin. hayırlı olsunAdet günüm bir kaç gündür hayalet çizgi çıkıyordu ihtimal vermedim bugün hemen idrarı damlatınca baya silikti şimdi ise görseldeki gibi kuruma çizgisi böyle olur mu?
İnşallah bakalım en erken 11 ine randevu aldım pkoyum triod var ekstre kan degerlerim düşük bu sebeple cekimserimHamilesin inşaallah
Ayyy hayırlı olsun canm kuruma değil canm pozitif buAdet günüm bir kaç gündür hayalet çizgi çıkıyordu ihtimal vermedim bugün hemen idrarı damlatınca baya silikti şimdi ise görseldeki gibi kuruma çizgisi böyle olur mu?
Aynen canm yükseldiğini burdan takip et kana pazartesi git bnce en azından ben öyle yapıyorum günüm baya geçti dun yaptım gece cikmaz ümidiyle kopkuyu bugün sabah yaptım yarin ve pazar sabah yaparım pazartesi kan vercmBu normal test hadi bakalım kizlar inşallah vardır elimde daha testim var uzun süre beklerim diye toplu aldım artık ayın 11 ine kadar testlerle takip ederim
Pazartesiye randevu bulamadım hadi bakalım beraber gün sayicaz seninle rabbim her evlat isteyene versin içinde de bizeAynen canm yükseldiğini burdan takip et kana pazartesi git bnce en azından ben öyle yapıyorum günüm baya geçti dun yaptım gece cikmaz ümidiyle kopkuyu bugün sabah yaptım yarin ve pazar sabah yaparım pazartesi kan vercm
İnşallah bakalım en erken 11 ine randevu aldım pkoyum triod var ekstre kan degerlerim düşük bu sebeple cekimserim
Gebelik durumunda kan alıyorlar mı acaba ne diyip yada gebeliğe baktiririmAcile gidin hemen kan verebilirsiniz
Ben gittim gebelik şüphem var kan alır mısınız dedim aldılar.Gebelik durumunda kan alıyorlar mı acaba ne diyip yada gebeliğe baktiririm
Amin canm insallah biz birazcık buyuguz sizden galiba bat 4 temmuz❤Pazartesiye randevu bulamadım hadi bakalım beraber gün sayicaz seninle rabbim her evlat isteyene versin içinde de bize
Normalde 2 sinde oluyordum sadece geçen az 2 sinde lekenneye başladım 6. Sında adam akıllı oldum diye 6. Baz aliyorum artık ultrason da belli olurAmin canm insallah biz birazcık buyuguz sizden galiba bat 4 temmuz❤