cnm bnmde 1 hafta gecikti bndebebiş sanım ve test yaptım tek cizgi doktora gttm malesef kist cıktı ve en kötüsü bu kistinbelirtileri hamilelikle aynı bnce doktora git ve kanda baktır en aından bebiş varsa folik asite baslarsın ki insallh vardır yoksa en azından söktürücü kullanır yeni aya baslarsın ama bnm bir hipotezim var 8 ay cok ugurlu cocuk isteyip te olmayanların cogunun 8. ayda oldu insallah sennde olmustu
bu ay bi lekelenmem olmuştu doktora gittim muayene oldum bişey olmadığını söyledi. kist olsa söylerdi. 4 ay daha deneyin dedi olmazsa tedaviye başlarız demişti. belki bu 4 ay içinde olabilir dedi. ama inşallah hamileyimdir ve isteyen herkes meleklerine kavuşur. 1-2 gün bekleyip testi tekrarlayacağım. kaydirigubbakcemile5
of cnm uzulme yaa kısmet degılmıs dıger aya daha sıkı calıs :)
ben daha olmadım
canım hıç canını sıkma...hıç uzulme...zamanı vardır belkı...
sen canını sıkmamaya ozen goster...için rahat olursa kafana takmaszan çok daha çabuk hamıle kalırsın...
sen ne kadar zamandır bebek istiyosun canım,
adetin kaç gün gecikti
inşallah hamişsindir
cnm adetım 19 ekımdeı ama olmadı ıste
ben bır dusuk yaptım hazıranda bır senelık evlıyım
geçmiş olsun canım. umarım hamilesindir.
cnm ınsallah ya tek ıstegım bu ınan bakalım pazartesıye kadar nasıl dayancam tabı adet olmazsam
bende cumaya kadar bekleyip test yapayım diyodum ama dayanamayıp dün test yaptım ve negatifi görünce bugün adet oldum. çok zormuş ya anne olabilmek. bu kadar zor olduğunu tahmin edemezdim. allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.
Üzüldüm senin için ama Hayırlısı böyleymiş demek ki.Bir daha ki ay birliktelik günlerini değiştirerek dene bir de canım.Adet biter bitmez başla[/QUOTE
evet hayırlısı böyleymiş ne yapalım. adet biter bitmez başlıyoruz zaten. eşime bu ay boş gün yok dedim hergün çalışacağız. birde böyle deneyelim bakalım. inşallah olur.