- 20 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 41
ben kan testi yaptırdım negatif çıktı maalesef ve hala regl olmadım...
adetin kaç gün gecikti canım. inşallah hamilesindir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kan testi yaptırdım negatif çıktı maalesef ve hala regl olmadım...
üzülmeyin canlarım hayırlısı olsun
bizde bi gün o kötü kırmızıları görmiycezzzzz 9 ay boyunca inşlhhhhhhhhhhhhhhh :jeyyar:
su hergün deneme 2 günde bir deneki sperler sağlam olsun ben bu ay 2 günde bir yapmaya çalıştım valla bakalım 28 hasta olmam gerekiyor ama 27.evlilik yıl dönümüm o yüzden kocama süpriz olur belki diye bu gün dayanamayıp test yaptım bakalım hakkımızda hayırlısı birde bu dördüncü olacak eğer varsa 3 tanesi düştü tutunamadı annesine kısmet bakalım inşallah bu sefer tutarda cennet kokulurarımızı alırız kucağımıza allahım isteyen herkese nasip etsin aminnnn:ecrin_bebek:
adetin kaç gün gecikti canım. inşallah hamilesindir.
canım öncelikle geçmiş olsun. düşmesi ile ilgili doktota gittim mi ne diyorlar. inşallah hamilesindir ve kocana en büyük hediyeyi verirsin canım. allah gönlüne göre versin canım.
2 günde bir ilişki sağlıklı olur mu bilmiyorumki yumurtalar anca 12-24 saat canlı kalabiliyo gün aşırı daha iyi olur gibi. fisfisfis
bugün 10. gün oluyor canım, ama kan testi negatif çıktı
neden bu kadar gecikti anlamadım
evet canım tüm testleri yaptırdım kan olsun rahim filmi olsun hiç bir sebep bununamadı sebepsiz düşükmüş bakalım kısmet işte bu arada senin dediğin doğru bir gün arayla ilişkiye girilecek ben yanlış yazmısın
kızlar bende en son 20 eylülde adet olmuştum daha hala olmadım...test yapıyorum bişi çıkmıyo ama anlamadım bende...
kaç günde adet oluyosun canım. kan testi yaptırsan
genelde çok düzenli deil ama bugün gelir yarın gelir die die bekliyorum...bide eğer olursa beklenmedik bi gebelik olucak...
anladım canım
eğer hamileysen ne düşünüyosun canım
doktora göründün mü canım? CADIARZU
havalara uçarım tabi...bi taraftan konduramıyorum gecikmiştir diorum ama bi taraftanda sürekli bunları okuyup acaba mı diorum...
doktora gösteremedim sonuçları ama .0.100 çıktı sonuç yani gebelik yok. pazartesiye kadar olmazsam doktora muayene olacağım artık, hiç bu kadar gecikmemişti
slm ıı geceleryok canım hiç bir ilaç kullanmıyorum, stresde yapmadım anlamadım neden böyel ıolduğunu