- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.205
Tamamdır canımTekrarla mutlaka bizede haber ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canımTekrarla mutlaka bizede haber ver
Adetim biter bitmez gittim 2 kilo kuru incir aldım, sonra üşenmeyeyim diye. Bir de soğan doldurdum eve Rabbimden inşallah şifa olsunNasıl ne yapıyorsun kuzum bahseder misin bana da
Teşekkür ederim canımAdetim biter bitmez gittim 2 kilo kuru incir aldım, sonra üşenmeyeyim diye. Bir de soğan doldurdum eve Rabbimden inşallah şifa olsun
• Soğan kürüne yarın başlıyorum, adetim dün bitti. Tarifi; Her sabah yataktan kalkar kalkmaz 1,5 su bardağı temiz içme suyunu kaynatıp, kaynayan suya kahverengi kabuğunu soyduğum soğanı 4’e bölüp atıcam. 5 dakika kaynadıktan sonra altını kapatıp 5 dakika da ılımasını bekleyio süzüp yudum yudum içicem hemen. Asla daha fazla soğutmamalıymışız. Bunu 15 gün boyunca her sabah ve her akşam aç karnına yapıcam.
•İncir kürüne bugün başladım, adetim dün bitti. Tarifi; Her sabah yarım litre suyu kaynatıp içine 6-7 adet kuru inciri ortadan kesip kaynayan suya atıcam ve kapağı kapalı olarak 20 dakika kaynatıcam. 5 dakika da ılımasını bekleyip süzücem cam şişeye. Sonra da 3 öğün boyunca yemekten 15 dakika önce içicem. Bu kürü de 25 gün yapıp 7 gün ara verip 25 gün tekrar yapıcam.
Ovulasyonlar bozuk mu acaba canım ya da erken mi yumurtladın ne zaman başladın ovulasyonaKızlar şimdi eve geldim baktım ovulasyon yaptım yine hiç yok sipsilik bir çizgi bu ne böyle yaaa
Aslında hep yapmadım çünkü iki günde bir ilişki oldu. Ama yine de şöyle bi bakim demiştimOvulasyonlar bozuk mu acaba canım ya da erken mi yumurtladın ne zaman başladın ovulasyona
Kasık ağrın nasıl oldu canım benim hiç ağrım sancım yok malesefTeşekkür ederim canım
Şu an hala var ama dedim ya ovulasyon yaptım yok yani pik falan ben bu işi anlamıyorumKasık ağrın nasıl oldu canım benim hiç ağrım sancım yok malesef
Canım bence sen çoktan yumurtlamışsındır. Boşuna kasık ağrısı yaşamıyorsun bebiş geliyor inşallahŞu an hala var ama dedim ya ovulasyon yaptım yok yani pik falan ben bu işi anlamıyorum
İnşallah kuzum ama hiç ümitli değilim sat 2 Şubat. Benim döngüm 34 gün falan minimumCanım bence sen çoktan yumurtlamışsındır. Boşuna kasık ağrısı yaşamıyorsun bebiş geliyor inşallah
Yani bu verilere göre imkansız hattaİnşallah kuzum ama hiç ümitli değilim sat 2 Şubat. Benim döngüm 34 gün falan minimum
Valla Allahtan ümit kesilmez ama benim de ümidim yok bu sefer. Geçen aylar yine olur gibi geliyordu ama artık tükendi galibaİnşallah kuzum ama hiç ümitli değilim sat 2 Şubat. Benim döngüm 34 gün falan minimum
Ya kuzum ben de polikistik var. Ondan galiba ağrılarım bilmiyorum ben de yumurtlama falan yok hiç görmedim şimdiye dekValla Allahtan ümit kesilmez ama benim de ümidim yok bu sefer. Geçen aylar yine olur gibi geliyordu ama artık tükendi galiba
Doktor takibi yaparak yumurtlamanı öğrenebilirsen daha sağlıklı olur bence canım. Bende de tiroid var ne zamandır ilaç kullanıyorum ama daha faydasını görmedimYa kuzum ben de polikistik var. Ondan galiba ağrılarım bilmiyorum ben de yumurtlama falan yok hiç görmedim şimdiye dek
Kuzum ben doğu görevindeyim öğretmenim. O yüzden biraz zor benim için şartlar burada o yüzden elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Yaza kadar olmazsa zaten gidip bana tedaviye başlayın dicem memlekette gider gitmez ilk pazartesiDoktor takibi yaparak yumurtlamanı öğrenebilirsen daha sağlıklı olur bence canım. Bende de tiroid var ne zamandır ilaç kullanıyorum ama daha faydasını görmedim
Allah yardımcımız olsun canım inşallah gerek kalmazKuzum ben doğu görevindeyim öğretmenim. O yüzden biraz zor benim için şartlar burada o yüzden elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Yaza kadar olmazsa zaten gidip bana tedaviye başlayın dicem memlekette gider gitmez ilk pazartesi
İnşallah kuzum İnşallahAllah yardımcımız olsun canım inşallah gerek kalmaz
Olsun canım inşallah bir sonraki ay