arkadaslar yeni katiliyorum araniza bende ve bir cogunuz gibi bende çok ümitliyim gecen ay 18 kasim adet oldum ondan oncesinde 15 ekim de adet oldum son iki aydir adetimin dengesi bozuldu 28 gunde bir olan adetim gecen ay baya geçti ee bu ay da bekliyorum hali ile bugun aksam ustu test yaptim negatif çikti insallah adet olmam(
arkadaslar yeni katiliyorum araniza bende ve bir cogunuz gibi bende çok ümitliyim gecen ay 18 kasim adet oldum ondan oncesinde 15 ekim de adet oldum son iki aydir adetimin dengesi bozuldu 28 gunde bir olan adetim gecen ay baya geçti ee bu ay da bekliyorum hali ile bugun aksam ustu test yaptim negatif çikti insallah adet olmam(
Haber vermeyi unutma ama
zaten gerginim bide yanda reklamdaki kadın sinirlerimi bozuyo ya :)
herkese hayırlı akşamlar canlar eee ne var nee yokk şafak 3 bende bugün bir acıktım eve zor geldim valla 2 saat öncesinde yerli malı yapmıştık çocuklarla tıka basa yemiştim ama yine acıktım gözüm döndü resmen yedikten sonrada midem bulandı kokulara çok hassaslaştım her şeyin kokusunu alıyorum sanki bir de ara ara başım dönüyor gibi değil ama sanki bi gidip geliyom gibi çok hafiff offff saçmalık bence deliriyorum ya Allahım sen yardım et hepimize
Okudukca beni heyacan basiyorinsallah rabbim hepimize saglikli, söyle yaramazindan,tam isirmalik ufaklik nasip etsin insallahhh...
neden bilmiyorum ama senin hamile kalmış olmanı çok istiyorum canım ya :)
neden bilmiyorum ama senin hamile kalmış olmanı çok istiyorum canım ya :)
şu ateş olayı gerçekten doğrumu acaba bende sabahları ölçüyorum hep 36.8 sabit değişmedi 3 gündür böyle devam ederse adetime kadar hamilemiyim demektir ? gün içinde ölçüyorum 37 nin üstünde çıkıyor ara ara ateş basıyo ama hemen geçiyor inş. hamişimdir kızlarrr:)
şu ateş olayı gerçekten doğrumu acaba bende sabahları ölçüyorum hep 36.8 sabit değişmedi 3 gündür böyle devam ederse adetime kadar hamilemiyim demektir ? gün içinde ölçüyorum 37 nin üstünde çıkıyor ara ara ateş basıyo ama hemen geçiyor inş. hamişimdir kızlarrr:)
öyle diyolar ama yinede bilemicem senin adet günün ne zaman???
benim yarın ama standart 2 gün önce gelirdi şimdilk hala yok inşallah olmaz ya :)adetın ne zaman cnm cunkı kadının yumurtlama donemınde kadının vucut ısısı yukselıyo mus
merhaba arkadaşlar.son adet tarihim 17 kasım.aralık 15 16 gibi adet olmam gerekiyordu 28_29 günde bir adet oluyorum.6 gün falan gecikti adetim bu arada korunuyoruz.dün test aldım negatif çıktı.beklemek ne zormuş.
benim yarın ama standart 2 gün önce gelirdi şimdilk hala yok inşallah olmaz ya :)
hadi hayırlısı bakalım artık yarın test yapmaya başlarsın inş. müjdeni bekliyoruz...