Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

ppoofff bende varım aranızda InsaAllah hamıleyımdır son 6 gun beklenen gun 27 ararlıkkk

hoş geldın cnmmm bızde beklıyoruz benım de 17 sıydı bakalım ınsallh allah nasıp edr bebısın olur bellı olmaz bıraz bekle adet olmzsan yıne yaparsın dollenme gec de olmus olabılır

herkese hayırlı akşamlar canlar eee ne var nee yokk şafak 3 bende bugün bir acıktım eve zor geldim valla 2 saat öncesinde yerli malı yapmıştık çocuklarla tıka basa yemiştim ama yine acıktım gözüm döndü resmen yedikten sonrada midem bulandı kokulara çok hassaslaştım her şeyin kokusunu alıyorum sanki bir de ara ara başım dönüyor gibi değil ama sanki bi gidip geliyom gibi çok hafiff offff saçmalık bence deliriyorum ya Allahım sen yardım et hepimize

1 Hafta gecmis Evde idrar testi mi yaptin yoksa kan testi mi yaptirdin??

Okudukca beni heyacan basiyor insallah rabbim hepimize saglikli, söyle yaramazindan,tam isirmalik ufaklik nasip etsin insallahhh...

Son düzenleme:
benim ateşim hep 37 nin üstünde arada bi ateş basıyo bu havada balkona çıkıyom bugün eşimin dükkanına gittim ay çok sıcak dedim delimisin hava buz gibi dedi bu ateşte umutlandırıyo valla :)

neden bilmiyorum ama senin hamile kalmış olmanı çok istiyorum canım ya :)

şu ateş olayı gerçekten doğrumu acaba bende sabahları ölçüyorum hep 36.8 sabit değişmedi 3 gündür böyle devam ederse adetime kadar hamilemiyim demektir ? gün içinde ölçüyorum 37 nin üstünde çıkıyor ara ara ateş basıyo ama hemen geçiyor inş. hamişimdir kızlarrr:)

öyle diyolar ama yinede bilemicem senin adet günün ne zaman???

merhaba arkadaşlar.son adet tarihim 17 kasım.aralık 15 16 gibi adet olmam gerekiyordu 28_29 günde bir adet oluyorum.6 gün falan gecikti adetim bu arada korunuyoruz.dün test aldım negatif çıktı.beklemek ne zormuş.

adetın ne zaman cnm cunkı kadının yumurtlama donemınde kadının vucut ısısı yukselıyo mus

merhaba arkadaşlar.son adet tarihim 17 kasım.aralık 15 16 gibi adet olmam gerekiyordu 28_29 günde bir adet oluyorum.6 gün falan gecikti adetim bu arada korunuyoruz.dün test aldım negatif çıktı.beklemek ne zormuş.

10 güne kadar çıkmayanlar var kanda baktırdın mı?

Bacim hasta falan degilsen (grip, soguk alginligi gibi) müjdeli haberin öncüsü bu ates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…