Benim de adet günümm 27.06 idi ancak olmadım şuan 2 gün gecikmedeyiz ..27.06 da hiç bir çizgi çıkmadı ..hamile olabilir miyim acaba:)Tebrik ederim ama regl günü de olsa testte çok net pozitif görmüşsünüz neden şüpheye düştünüz kiyani çok bariz
Gebeyim arkadaşlar beta 157.80 çıktı
Doktor kontrolüne gittin mi balım keseyi gördün müAy anı benimki gibi bende adete iki gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çiktı yani 12 Haziran 14 dünde adet olacaktım adet günu kan verdim senin değerin le birebir aynı çikti 10 gün sonra tekrar kan verdim değer 15000 iyi sanki
Yok canım gitmedimDoktor kontrolüne gittin mi balım keseyi gördün mü
Sen gitinmi peki ben hala küçük görünmez diye gitmedimDoktor kontrolüne gittin mi balım keseyi gördün mü
Balım ben 157 yi gördükten 1 hafta sonra gittim ilk keseyi gördüm, gittiğimde tekrar beta testi yaptılar kese boyutuyla uyumlu mu diye 3800 çıktı uyumlu kesenin büyüme oranıyla oyüzden sende git bence görünür görünmez olur mu hiç 17 gün geçtiSen gitinmi peki ben hala küçük görünmez diye gitmedim
Ben tam adet günümde öğrenmiştim pozitif çıkmıştı, tekrar test yaptınız mı yenidenBenim de adet günümm 27.06 idi ancak olmadım şuan 2 gün gecikmedeyiz ..27.06 da hiç bir çizgi çıkmadı ..hamile olabilir miyim acaba:)
Merhaba tebrik ederim öncelikleKızlar bugün adet günümdü sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım, pozitif çıkınca tekrar kaset test aldım, o da silik çizgi çıktı, sizce hamile miyim ? Kan testi verdim sonuç 3 saat sonra çıkacak Eki Görüntüle 3440226
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba tebrik ederim öncelikleBelirtilerniz var mıydı merak ettim sormak istedim
Balım var gibi emin olmak için yarın bir daha tekrarla bence yada direk kan testi vermeye git, inşallah Allah gönlüne göre verirKızlar kusura bakmayın burayada atayım dedim kırmadan incitmeden yardımcı olabilcek birisi varmı bu testi sabah ilk id. Yaptım ve sıvı ilerlerken hemen çıktı , marka predictor early en güvenilir bu diyorlar bundan almıştım sizce doğrumudr sonuç ?
Biraz beklesemmiki iki gün önce kanda çıkmadı adet olmazsan tekrar kan ber demişlerdi bende bu test varken bi yapıyım dedim ilk saniyede belirdiBalım var gibi emin olmak için yarın bir daha tekrarla bence yada direk kan testi vermeye git, inşallah Allah gönlüne göre verir
Kaç gün geciktin hayatım bende adet günümden iki gün önce idrar testi yaptığımda negatif çıktı iki gün sonra tam adet günümde yaptım pozitif çıktıBiraz beklesemmiki iki gün önce kanda çıkmadı adet olmazsan tekrar kan ber demişlerdi bende bu test varken bi yapıyım dedim ilk saniyede belirdi
şuan 3. Gündeyim canım yni teste ilk saniyede çıkmasa inanmazdımKaç gün geciktin hayatım bende adet günümden iki gün önce idrar testi yaptığımda negatif çıktı iki gün sonra tam adet günümde yaptım pozitif çıktı
Idrarda gözüktüyse kanda da çıkar bence artık balım iki günde beta pekala yükselebilir ilk idrar yada sonrası fark etmez bu tane daha test alın yakınınızda nöbetçi eczane varsa, gebelik varsa yine pozitif çıkar zaten için rahat olsun yarında direk kanda ölçtürürsünşuan 3. Gündeyim canım yni teste ilk saniyede çıkmasa inanmazdım
Bende öyle düşündüm testi yarın yapabilirim eğer çıkarsa tekrardan kan veririm senin belirtilerin nelerdi bende bel ağrısı göğüs hassasiyeti var bide dünden beri refl sancıı gelir ama gelen giden yok kalçama kadarda vuruyor. Böyle gecikmenin 3. Günündeyim işte hayırlısı olsunIdrarda gözüktüyse kanda da çıkar bence artık balım iki günde beta pekala yükselebilir ilk idrar yada sonrası fark etmez bu tane daha test alın yakınınızda nöbetçi eczane varsa, gebelik varsa yine pozitif çıkar zaten için rahat olsun yarında direk kanda ölçtürürsün
Aynen tarif ettiğin gibi regl belirtileri vardı bende de göğüs hassasiyeti çok daha yoğundu bende el değmiyordu desem yeridir, bir de bulantı mevcuttu da iki gün önce test yaptığımda negatif çıktığı için hamileliğe yormuyordum, bencede öyle yap canım Allah gönlüne göre versin inşallah dileğin ne ise o gerçekleşsin yarın tekrar yeni sonuçla haberleşelim inşallahBende öyle düşündüm testi yarın yapabilirim eğer çıkarsa tekrardan kan veririm senin belirtilerin nelerdi bende bel ağrısı göğüs hassasiyeti var bide dünden beri refl sancıı gelir ama gelen giden yok kalçama kadarda vuruyor. Böyle gecikmenin 3. Günündeyim işte hayırlısı olsun
Tabili canım çok istiyorum 1 bucuk yıldır evliyiz hiç korunmadık yani inşallah tutmuştur birde dün sadece 1 damla soluk kırmızı tamda kırmızı değil damla gelmişti ama önemsemedim haberleşelim yine inşallahAynen tarif ettiğin gibi regl belirtileri vardı bende de göğüs hassasiyeti çok daha yoğundu bende el değmiyordu desem yeridir, bir de bulantı mevcuttu da iki gün önce test yaptığımda negatif çıktığı için hamileliğe yormuyordum, bencede öyle yap canım Allah gönlüne göre versin inşallah dileğin ne ise o gerçekleşsin yarın tekrar yeni sonuçla haberleşelim inşallah
Allah muradını nasip etsin balım bizede haziranın 10 unda tam 2 sene oldu 12 sinde öğrendik Allah nasip eder inşallah hiç umutsuzluğa kapılma kendimizi strese sokmamızde sebep oluyor, umarım implantasyon kanamasıdır o leke de Allaha emanet ol müjdeyle gel inşallahTabili canım çok istiyorum 1 bucuk yıldır evliyiz hiç korunmadık yani inşallah tutmuştur birde dün sadece 1 damla soluk kırmızı tamda kırmızı değil damla gelmişti ama önemsemedim haberleşelim yine inşallah
Saolsın canım inşallah sizede sağlıkla kavuştursunAllah muradını nasip etsin balım bizede haziranın 10 unda tam 2 sene oldu 12 sinde öğrendik Allah nasip eder inşallah hiç umutsuzluğa kapılma kendimizi strese sokmamızde sebep oluyor, umarım implantasyon kanamasıdır o leke de Allaha emanet ol müjdeyle gel inşallah